Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
pronasao sam neki modovani 560, ali nista. Menjao sam i data fajlove, i stavio stariju verziju iGO, i stariji global cfg, ali nista nisam dobio. jedino nisam probao sa starim mapama TT, ne mogu da ih nadjem, cisto da definisem problem.Pronađite onaj modovani global 560
Ja koristim samo Here i isto mi pokazuje samo turn restrictions.probao sa raznim global,.apk,skinovima...nema promjenePrrestrictionsm i sa starim mapama TT, nema promena, pokazuje samo turn restriction i nista vise....nemam resenje, voleo bih znati imaju li i drugi istu situaciju, bar sam se potrudio da kombinujem....
pronasao sam neki modovani 560, ali nista. Menjao sam i data fajlove, i stavio stariju verziju iGO, i stariji global cfg, ali nista nisam dobio. jedino nisam probao sa starim mapama TT, ne mogu da ih nadjem, cisto da definisem problem.
#milichic
nije poenta u tome da se ne mozemo snaci bez navigacije, samo hocemo da to radi kako bi trebalo, ako to nisi shvatio, onda razumem tvoj kometar
Znaci to je to, bilo je i pre, samo nisam obracao paznju dok kolega @okluz nije postavio problemZnam, salim se malo. Pa ne pokazuje valjda zato sto Tom Tom i Contrast nisu u paketu dosli sa FDA fajlom, a HERE jeste. Mada da je samo to u pitanju verovatno biste provalili. I meni sa Here pokazuje, a sa TT i Cont ne...
Super,haha.Znači svima vam pokazuje sa Here osim meni !! PfffZnaci to je to, bilo je i pre, samo nisam obracao paznju dok kolega @okluz nije postavio problem