iGO Primo NextGen Mape

Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
@cadslobo, ipak sad probah, meni i HERE i TomTom sa istog mesta u Kv vode isto tranzitom, a ne kroz Kraljevo..
ALI, primetih slucajno nesto, evo slika

HERE
here-kraljevo.jpg

TomTom
tomtom-kraljevo.jpg

Zaokruzeno je crnim, ovaj put kojim HERE vodi ustvari ne postoji.. (Jedino ako je za vozilo izabran VOZ, pa vodi prugom :) )
Contrast naravno vodi kao TomTom, kuda treba, samo sto je skrtiji sa ucrtanim putevima sa jedne i druge strane ove rute
Tu nesto definitivno nije u redu. Koji si rezim koristio, meni HERE takvu putanju daje kod Kratko i Brzo, dakle neupotrebljivo.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Evo Here dvije rute. Kako mogu zakljuciti ova - Kratka bi trebala biti dobra.
Sta kaze kraljevcanin - cadslobo?

Brzo.png Kratka.png

Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Evo Here dvije rute. Kako mogu zakljuciti ova - Kratka bi trebala biti dobra.
Sta kaze kraljevcanin - cadslobo?

Pogledajte prilog 70195 Pogledajte prilog 70196
Ovaj deo koji se vidi kod tebe kao "kratka"je ok, ali u nastavku, do ukljucenja na glavni put iz nekog razloga skrece i "mota" bez logike....ako nam je isti iGO i ista mapa, sa istim .hnr i sa istim "kratka" morali bismo dobiti isti rezultat, ili gresim???
Ali gledaj ovo. Kada podesim rutu na "kratka" dobijem isto sto i ti. Ali, ako je ruta podesena na "laka", a ja posle u alternativi podesim na "kratka"....nista se ne desi. I zasto mi ne prikazuje sve alternativne rute, kao kod tebe (prikazuje mi samo laka, zelena i brza). Evo sadrzaj foldera map, pa prokomentarisi.
image.png

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
555
Ovaj deo koji se vidi kod tebe kao "kratka"je ok, ali u nastavku, do ukljucenja na glavni put iz nekog razloga skrece i "mota" bez logike....ako nam je isti iGO i ista mapa, sa istim .hnr i sa istim "kratka" morali bismo dobiti isti rezultat, ili gresim???
Ali gledaj ovo. Kada podesim rutu na "kratka" dobijem isto sto i ti. Ali, ako je ruta podesena na "laka", a ja posle u alternativi podesim na "kratka"....nista se ne desi. I zasto mi ne prikazuje sve alternativne rute, kao kod tebe (prikazuje mi samo laka, zelena i brza). Evo sadrzaj foldera map, pa prokomentarisi.
image.png
Jel ti problem tu basemap okačiti

Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Ispravljena greska u mom sledecem postu
Basemap_NNG_2012.03_140916.fbl

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Izvinjavam se zbog greske...evo ispravljeno!
Basemap_NNG_2012.03_140916.fbl
Kod:
https://mega.co.nz/#!pI1WCTiB!PIXSq9r-rxpZ_Xioi7OCJ_llGJMTKKevUFyyjP9jIJM

Natrag