Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imas problem zato sto si sacuvao svoj stari save folder a pongo skin je pretrpeo ozbiljne izmene u zadnje 2 verzije.I kako mogu maknuti ovaj screensaver HUD?
Nisam našao nigdje u podešavan
jimaPogledajte prilog 115740
Obrisao sam Save folder,sve ponovo postavio,tako mi je i Wob danas savjetovao.stavio sam drugi način vratio "podrazumevani" ali opet se u demonstraciji,kad je na autoputu,pojavi screensaverImas problem zato sto si sacuvao svoj stari save folder a pongo skin je pretrpeo ozbiljne izmene u zadnje 2 verzije.
Meni/Podesavanja/Izgled navigacije/Odaberite navigacioni mod
Potrebno je da bude podeseno na Podrazumevani Navigacioni Mod.
Ako je vec podeseno na Podrazumevani Navigacioni Mod ona izaberi nesto drugo pa ponovo vrati na Podrazumevani Navigacioni Mod i sve ce da se vrati u normalu.
Preporuke je da se po svakom azuriranju skina obrise save folder i sve ponovo iz pocetka podesi.
Nije obavezno ali je pozeljno, medjutim kada dodje do ozbiljnih izmena u skinu kao na primer sada onda je obavezno jer dolazi do ovakvih problema.
E to je vec druga prica...Obrisao sam Save folder,sve ponovo postavio,tako mi je i Wob danas savjetovao.stavio sam drugi način vratio "podrazumevani" ali opet se u demonstraciji,kad je na autoputu,pojavi screensaver
Tako je,bilo je postavljeno na 5km.E to je vec druga prica...
Pravilno postavljeno pitanje dovodi do pravog resenja.
Meni/Podesavanja/Podesavanje Skina/Ekran/Udaljenost kada je Ukljucen mod skretanje prema nacinu skretanja
Podesi Sada Iskljuceno