iGO Primo, NextGen - dodaci, skin, branding, lang, voice, ux, poi, speedcam...

Učlanjen(a)
21.12.2016
Poruka
72
Kako se podešava koji skin da koristim? Ovo su skinovi koje imam u folderu Skin.

eiiurz.jpg
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.058
Učlanjen(a)
21.12.2016
Poruka
72
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
143
Poboljsanje hvatanja GPS Signala - Smart Time Sync Pro v1.61

Odaaaaavno nisam instalirao na androida iGO, zadnji put na Telenor Smart Pro 2 ne sećam se više ni koja je verzija iGO bilai sve je radilo bez ikakvog podešavanja.
Reših dansa da probam mnogo hvaljen Primo Nextgen na mom Lenovu S60-a
I ... razočarenje.
Na Lenovo je android verzija 5.0.2, a verzija nextgen je 9.18.27.687519.
Prvo je igo_israel kopiran na SD kartici iodatle instalirana aplikacija, sve supre prošlo, uključio GPS lokaciju napolju proveo 20 minuta ali gore vrti ...traženje GPS signala
Deinstaliram, obrišem sa SD.kopiram na internu memoriju i odatle pokrenuo instalaciju i ponovio prethodnu proceduru, ali da locira sateliteneće pa neće.
Skinuo ovu aplikaciju, kliknuo na GPS i opet čekao 20 minuta, ali nikako da sinhronizuje vreme Lenovo i GPS satelita.
Da li ne valja moj lenovo ili iGO_Israel?
 
Učlanjen(a)
26.02.2017
Poruka
146
NextGen se samo koristi servisima za pozicioniranje koje servira sam operativni sistem tako da problemi sa kačenjem na satelite imaju koren u operativnom sistemu.
Da bi ti hladan start bio brži treba da u podešavanjima pa lokacija, izabereš visoku preciznost odnosno opciju koja uključuje i gps i wifi i gsm (to bi značilo gps + a-gps) a da posle toga, kada već budeš lociran, ostaviš uključen samo gps ...ovo zadnje zato što će u suprotnom tvoja pozicija biti manje tačna zbog nižeg nivoa preciznosti tih ostalih tehnologija (a-gps) a ponajviše jer će ti, ako ostaviš sve uključeno, uređaj dobijati podatke (različite) čas od jednog čas od drugog servisa što bi (kod nekih uređaja) moglo da dovede do skakanja karsora po obližnjim ulicama, ludovanja mape i bespotrebnih rekalkulacija rute.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
143
Da bi ti hladan start bio brži treba da u podešavanjima pa lokacija, izabereš visoku preciznost odnosno opciju koja uključuje i gps i wifi i gsm (to bi značilo gps + a-gps)

A-Gps kod mene nema
Wifi je nonstop bio uključen.
Satelita nema.
Neko ih je ukrao. ;)

WinCE je zakon
 
Natrag
Top