iGO Primo, NextGen - dodaci, skin, branding, lang, voice, ux, poi, speedcam...

Učlanjen(a)
01.02.2013
Poruka
39
instalirao sam zadnju verziju igo android navigacije i sve lepo radi, sredio podesavanja u sys file oko obavestavanja za kamere i to sve radi. e jedino me zanima da li na autoputu moze da se namesti da kad izlaze putokazi ili oni znaci za trake to bude propraceno neki zvucnim signalom, tipa beep ili ding, nesto kao kad izlaze saobracajni znaci, posto ovako putokazi izlaze bez audio obavestenja? sta treba da menjam ili ubacim u sys.txt?

Učlanjen(a)
01.02.2013
Poruka
39
Iskreno, ne znam.
Evo ti moj sys.txt, pa uporedi
stvarno neznam u cemu je fazon... probao sam sa ovim tvojim sys.txt fajlom i ne pojavljuju mi se u vizuelnim podesavanjima te opcije jacina zvuka i sound. probao sam onda da pokrenem bez branding.zip, pa sam ubacio drugi branding.zip, pa sa drugim data.zip i nista. sad stvarno vise nema ideju sta da uradim pa da mi se ove dve opcije pojave u vizuelnim podesavanjima.... cak sam pokusavao sa 4, 5 gotovih sys.txt fajlova sa ovog i drugih foruma i nista... neznam koji folder ili fajl su ti koji uticu da se te dve opcije pojave ili ne....

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
A da, ja koristim diMka aP133 skin!!!
Možda je to?

U pitanju je Skin iGO Primo by diMkaWA paket, prilagođen za srpski.
- Sadrži Lang_Serbian_Latin.zip, u kome je dictionary.lang preveden na osnovu ruskog Lang za diMkaWA aP133 skin,
- Sadrži Voice_Serbian-TTS-BD-Pongo-v1.5.zip koji savršeno odgovara i za Primo diMkaWA aP133

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
25.12.2015
Poruka
5
Obrisao sam skroz staru verziju i instalirao sam novi igo israel pa imam 2 pitanja:
1. Kada udjem u podesavanja -->Prilagodjavanje brzog menija - unutra sve bude prazno (nema onih ikonica koje bi trebalo da budu) pa ne znam kako to da ispravim.

2.Nemam opciju 'simulacija navigacije' a ranije sam je imao.

3. Da li sys.txt moze da se koristi iz neke druge vezrije igo navigacije, npr igo nextgen ili neke verzije iz 2014.

Hvala unapred :)

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Obrisao sam skroz staru verziju i instalirao sam novi igo israel pa imam 2 pitanja:
1. Kada udjem u podesavanja -->Prilagodjavanje brzog menija - unutra sve bude prazno (nema onih ikonica koje bi trebalo da budu) pa ne znam kako to da ispravim.

2.Nemam opciju 'simulacija navigacije' a ranije sam je imao.

3. Da li sys.txt moze da se koristi iz neke druge vezrije igo navigacije, npr igo nextgen ili neke verzije iz 2014.

Hvala unapred :)
Kao prvo nemoj koristiti branding.zip(barem kod mene pravi probleme jer ne mogu ukucati adresu
Kao drugo izbriši iz ux foldera gpsandmore_route_summary(imaš ćeš ponovo simulaciju
Kao treće možeš koristiti sys.txt iz prijašnjih verzija igo primo

Učlanjen(a)
25.12.2015
Poruka
5
Uradio sam kao sto si mi rekao, simulacija navigacije radi ali i dalje nemam nista u 'prilagovanjaje brzog menija'.

Natrag