Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
OK. Popravljeno.Sve je to OK, slažem se, ali ovaj forum je SerbianForum, ako se ne varam?
Zar nije moglo da se prevede, ili ukratko na srpskom objasni? Ili napravi uvod/objašnjenje na srpskom?
To je moj komentar!
Nisam imao nikakvu losu nameru vec kao sto sam rekao to je bila samo sugestija i predlog. Jer ovakvi forumi i jesu da se pomogne ljudima da nadju i da dodju sto lakse do onoga sto im je potrebno. Nema svako vremena da sedi i cita 3 sata sve komentare i skida nasumicno sa raznih linkova sto ostavljaju razni ucesnici u diskusiji teme. Po meni poenta je da svako ko zeli da sto brze i lakse dodje do zeljenog materijala a ne da mora da procita "rat i mir" da bi odradio instalaciju iGO za koju je realno potrebno 5 min. U tome je poenta cele price.A ja mislim baš obrnuto. Bolje je da download linkovi budu što razbacaniji i što nedostupniji kako bi ljudi koji posećuju temu upravo MORALI SVE DA PROČITAJU ...a kada sve pročitaju, onda znaju sve što zna prosečan posetilac teme pa više nemaju potrebu da postavljaju suvišna pitanja i da očekuju da im neko drugi nadomesti ono što ONI NISU HTELI DA PROČITAJU.
...a čim više nema tih nepotrebnih i suvišnih pitanja, onda je i tema preglednija - na njoj se tada nalazi samo esencijalno znanje i razmenjeno originalno iskustvo.
Imaš razumevanja za onoga ko nema vremena da čita 3 sata tuđa iskustva i savete a nemaš razumevanja za sve ne koji su već potrošili znatno više od ta 3 sata pišući te savete i iskustva? Po tebi je normalno od tih vrednih ljudi uzeti još koji sat angažmana kako bi ti uštedeo neki svoj sat?Nisam imao nikakvu losu nameru vec kao sto sam rekao to je bila samo sugestija i predlog. Jer ovakvi forumi i jesu da se pomogne ljudima da nadju i da dodju sto lakse do onoga sto im je potrebno. Nema svako vremena da sedi i cita 3 sata sve komentare i skida nasumicno sa raznih linkova sto ostavljaju razni ucesnici u diskusiji teme. Po meni poenta je da svako ko zeli da sto brze i lakse dodje do zeljenog materijala a ne da mora da procita "rat i mir" da bi odradio instalaciju iGO za koju je realno potrebno 5 min. U tome je poenta cele price.