iGO Primo, NextGen - dodaci, skin, branding, lang, voice, ux, poi, speedcam...

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.286
Niko da pomogne? Pa sta da se radi kad niko nece, ajde da probamo ovako...
iskljucim timer na navigacionoj mapi
Meni/Podesavanja/Podesavanja Skina/Upozorenja/Detalji Rute/Pracenje Vremena Dolaska - slajder off
kako krug oko vozila
Meni/Podesavanja/Podesavanja Skina/Ekran/Podesavanje Kompasa/Omoguciti Kompas - slajder off
kako da mi imena gradova pise na latinici
Meni/Podesavanja/Lokalna Podesavanja/Jezik - izabrati zeljeni od dva ponudjena koji u imenu imaju (Mapa Latinica) ili (Mapa Cirilica)

Eto i nije bilo tesko....

Učlanjen(a)
23.10.2015
Poruka
446
Hvala. Ipak je kornjaca brza od zekana.
Kod mene za jezik imam samo
Srpski_latinica_Danica i
Srpski_latinica_Lana

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.286
To onda znači da nisi ispoštovao osnovno pravilo a to je: "sta sve čini skin", pa da ponovimo.

Skin čini: ux folder, data, lang, voice, global.cfg, sve ovo se nalazi u SERBIAN-MOD paketima NextGen i Luna verzije i tu je sa RAZLOGOM.

Sve ovo je testirano i upakovano u SERBIAN-MOD verziji.

Učlanjen(a)
23.10.2015
Poruka
446
To onda znači da nisi ispoštovao osnovno pravilo a to je: "sta sve čini skin", pa da ponovimo.

Skin čini: ux folder, data, lang, voice, global.cfg, sve ovo se nalazi u SERBIAN-MOD paketima NextGen i Luna verzije i tu je sa RAZLOGOM.

Sve ovo je testirano i upakovano u SERBIAN-MOD verziji.
Link expired, da li moze nov, molim te.
Hvala.

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.286
Cak na prethodnoj strani, tamo gde je diskusija i pocela deset postova unazad...
Ne moze edit greskom sam napisao 14.04.u prethodnom postu 14.07.2023. to je poslednja aktuelna verzija.

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.286
Iz menija navigacije moguće je podesiti zvučno glasovno i vizuelno upozorenje, ili možda kombinacija svih tih upozorenja i za kamere i za prekoračenje brzine stvar je ukusa ko šta voli...
Po defaultu je podeseno na TTS ali je moguće uz određena ograničenja koristiti i non-TTS glas, opet ponavljam sve je stvar ukusa.

Natrag