I??? Ja lud?
Pa ni kod tebe nema kamera u Podesavanjima, tj. kako je prevedeno - Blizina za postavke upozorenja. A kad bacis na Srbiju, to se pojavi.
Tacno na 2.00 na snimku se vidi da nedostaje Blizina za postavke upozorenja. A na pocetku, kada si u Srbiji, sve je u redu. Vidi se na 0.31.
Niko nista?! Posto sam probao na raznim nextgen-ovima, pretpostavljam onda da nije do mape (i kod Pere je ista mapa) vec do neceg drugog, a o cemu niko nema pojma.
Samo polako... Sve cu da objasnim, samo imami i ja privatni zivot, stvarno nisam mogao juce ali sam ostao duzan objasnjenje... E pa da nastaviom dalje i da resimo ovu misteriju.
Sta je bio nazovi problem. Pa jednostavo greska koju je izazvao
Fake GPS location u Android OS posle vise uzastopnih promena lokacije (igranja). Poznato je da
speedcam kao i neka druga upozorenja na iGO
traze testiranje u realnim uslovima (pogotovo speedcam) vrlo je tesko testirati u kucnim uslovima.
Znaci sta je bilo potrebno uraditi ako se vec testira na ovakav nacin i slicnim aplikacijama kao sto je
Fake GPS location.
Kada se pojavi ovakva greska jednostavno resetovati uredjaj i sve normalno radi.
Evo ponovo Video sa Svajcarskom sve isto samo jednom resetovan uredjaj i podesavanje je tu.
Video sa Svajcarskom
Znaci igrom slucaja i spletom okolnosti si nalateo na problem koji moze da se izazove na tako specifican nacin.
[autorad] sluzi da
ukloni/iskluci speedcam i podesavanja za njih. Ali isklucuje kompletna podesavanja znaci ukloni ih iz glavnog menija
upozorenja i onda ne smeju uopste da se vide, a ne samo deo koji se odnosi
Blizina za postavke upozorenja.
Sve u svemu problema nema, sve radi kako treba vezano za
[autorad] i
speescam a da bi bili sigurni jedino resenje je da neko ko ima uslova za to (moze i zeli) testira ali u realnim uslovima na putu u
Francuskoj i Svajcarskoj.