Procitaj post sta pise UKLONJENO JE
Nema sta da se uklanja...
Ih Pero...covek je lepo napisao da korist Avic bez skina...a ti..."UKLONJENO JE".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Procitaj post sta pise UKLONJENO JE
Nema sta da se uklanja...
Zdravo. Pokušavam da skontam šta predstavlja ova ikonica? Ako može mala pomoć.
Послато са SM-T280 уз помоћ Тапатока
Pa i ja sam mu lepo napisao da je vec uklonjeno ogranicenje.Ih Pero...covek je lepo napisao da korist Avic bez skina...a ti..."UKLONJENO JE".
Pa nista ajde da se igramo kao ti ne znas o cemu se radi a ja kao objasnim, i na kraju kao oboica ispadnemo pametni i dobijemo brdo pohvala za nase znanje.Pero, nesto se cudno desilo...
Pa autorad je kod mene uvek - disabled=1. Dobro, ja ne koristim fakegps vec lockito al' je to isto. Kaa se prebacim na FR izgube se kamere u podesavanjima. Da ne bude zabune, malopre sam probao i sa drugima - Pal, Basar, Avic, kod svih se gube kamere kad prebacim na FR. Znaci istog trenutka, gledam kako kamere u podesavanjima nestaju ili se pojavljuju kad vratim na Srbiju.
SREDJENO!!! Nasao sam gresku. Kod mene je bila, naravno.
E pa nece da moze... Ajde ovako...Auh!!! Opet. Svajcarska...Sad sam probao Swiss. Tu se gube kamere u podesavanjima. Ajde ako nekoga ne mrzi nek proba. Koristim HERE mape. Za FR sam imao lose mape i kada sam ubacio HERE_2018.Q3_180918 sve je u redu. Medjutim i sa tim mapama Svajcarske ne vide se kamere. Probao i sa TomTom_2018.06_181005. Nema promene.
Znaci ne moze nista da koristis svoje i nista da menjas jer (ako/posto) ne znas kako.Kao prvo skin koji sam postavio (Pongo Skin MOD) podrazumeva sledece: ux folder, data.zip, sys, lang, voice, global_cfg.zip.
a posle kazes:autorad je kod mene uvek - disabled=1
Pa ako je sve moje, kod mene je disabled=0 a ne 1 prema tome to nije moje podesavanje.u Israel je sve tvoje ( i sys od 12.12 koji si postavio)