Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
https://mega.nz/#!C8RFyDhI!4g2Z8U06NNLNnBXb17rqShg7Vz-s15FVJmaV3g9bNIQ
Druže, ubacio sam tvoj fajl u program Spudigo i mislim da nije za upotrebu. Na slikama u prilogu se vidi da je prevelik broj kamera a da čak 498 linija se ne može pročitati. Stavljene su neke mobilne kamere na mestima gde ih nikada nisam video, recimo leva kamera (Slika "25 maj") koja se pojavljuje u svim navigacijama. U Nišu je postavljena samo jedna Red Light kamera, a na toj raskrsnici ih ima čak 4 puta po 3 koje pokrivaju sva 4 smera. Zainteresovala me je kamera na Rodosu a ona sigurno ne postoji, bio sam pre dve godine i zapazio bih je. Takođe, kamera za brzinu, Botićeva (Slika "25 maj"), je pogrešno udvostručena, postoji samo jedna.Ovo je sada, obzirom da sam se malo vozao po Srbiji, Bosni, Hrvatskoj oko Dubrovnika, CG oko Herceg Novog... dopunjeno onim kamerama koje sam uocio usput, a koje me nisu, srecom, zaustavile
Druže, ubacio sam tvoj fajl u program Spudigo i mislim da nije za upotrebu. Na slikama u prilogu se vidi da je prevelik broj kamera a da čak 498 linija se ne može pročitati. Stavljene su neke mobilne kamere na mestima gde ih nikada nisam video, recimo leva kamera (Slika "25 maj") koja se pojavljuje u svim navigacijama. U Nišu je postavljena samo jedna Red Light kamera, a na toj raskrsnici ih ima čak 4 puta po 3 koje pokrivaju sva 4 smera. Zainteresovala me je kamera na Rodosu a ona sigurno ne postoji, bio sam pre dve godine i zapazio bih je. Takođe, kamera za brzinu, Botićeva (Slika "25 maj"), je pogrešno udvostručena, postoji samo jedna.
Kamere u Bulevaru Nikole Tesle (Novi Bgd) su samo "pojačane"
Danas sam proverio kamere u tom bulevaru i uverio se da su samo pojačane, dodate nove kamere na istim nosačima, na lokacijama "Trešnjin cvet" i "Ušće", gde je dodata i jedna koja snima dolazak iz suprotnog smera. Nove kamere u spiskovima koji su objavljeni u mnogim medijima ne postoje, nema ih. To se vidi na slikama "SIV no 1" i "SIV no 2".
Dakle, potrebno je biti oprezana kada se ubacuju kamere. Prevelik broj, posebno mobilnih, više smeta nego što koristi. Takođe, tvrđenja u medijima, u kojima piše da su postavljenje nove kamere u Bgd, su neargumentovana...