iGO Primo Navigacija

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.091
Problem koji mi "dusu ubi". U toku rada iGO primo, zazvoni telefon, javio se ili odbio poziv, telefon zabaguje, iGO se zamrzne, ne rade komande na telefonu i samo restart telefona pomaze. Nije mi se to nikada ranije desavalo. Verzija je iGO Primo Israel 9.6.29.636868 sa prve strane, a sistem Android 5.02. Sta da mu radim?

Ovo je znalo rijesiti problem -
[android]
disable_restart_after_phone_call=1

Učlanjen(a)
05.04.2013
Poruka
6
Evo sad Igo radi,sad ne znam dali je u slovima bio problem samo sam sa malim slovima ubacio folder (IGO u Igo). Zasad nije nestao iz telefona.
Pozdrav svima.

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
555
Izgleda da nije to bio problem posto sam menjao 'glavne foldere'.
Resio sam problem tako sto sam iskljucio opciju u telefonu koja se zove 'Potvrdi aplikacije', posle toga koju god verziju da sam stavio radila je.

Gdje se nalazi ta opcija, koji je telefon?

Je li to postavka u Googlu account

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
10.06.2012
Poruka
5
Jel može neko da mi pomogne oko uputstva. Gde da nađem uputstva za #1. Instalirao sam na prethodnim telefonima samo nisam odavno. Treba mi za 720 x 1280 pa da vidim kako beše.Folder je kompletan i skinuo sam ga, treba mi samo odgovarajuća rezolucija koliko se sećam koju nisam uspeo da nađem u folderu. Hvala unapred

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.091
@spavac86
Probaj u sys.txt varijantisati sa -
screen_xy="720_480:1280x720/720x1280:fullscreen" ili
screen_xy="1280_800:1280x736/800x1205:fullscreen"

Učlanjen(a)
10.06.2012
Poruka
5
Skinuo sam varijantu sa #1 posta i ništa ne razumem. Treba mi uputstvo za instalaciju. Hvala na pokušaju za pomoć. Ovo za XY je u redu ali koliko je x1 koliko x2 koliko y1 a koliko y2... sys file ne izgleda kao nekad. Da li treba sve da se obriše... Imam milion pitanja, čemu služi ovaj GJA i tako dalje

Član
Učlanjen(a)
13.02.2011
Poruka
60
Zdravo!

Da li se desavalo da se neko zali na ovu verziju igo-a, Kolega kome sam namestio na Samsung 7-edge.
Kad se upali dok ne kliknes BACK onaj uvodni logo stoji, a kad se klikne BACK onda radi.
Desava se da dok je u voznji sama se ugasi bez razloga.

Imamo li neko resenje?

Da li je ovaj software i ostalo isto i za LG g4?

Član
Učlanjen(a)
04.12.2012
Poruka
58
Isti slucaj iznenadnog gasenja aplikacije se i meni desava, samo na mnogo losijem telefonu (320x240) , pa sam mislio da je zbog toga ( mala ram memorija, rezolucija, slab procesor...). Navigacija normalno radi nekih 5 min. i onda jednostavno prekine.
Rado bih se vratio na neku stariju verziju, ali nazalost, svoju data.zip i apk arhivu sam obrisao pre nego sto sam probao najnoviju verziju!

Inace, ova dva telefona, koja si naveo trebalo bi da koriste isti softver za igo- ista im je rezolucija.

Poslednja izmena:
Natrag