Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
na prvoj strani imaš najnoviji iGO
u folderu mape moraš da imaš base mapu.fbl i kartu fbl pa onda i ftr te države
objašnjenje gde idu fajlovi uz mape je ovde http://serbianforum.org/threads/igo-mape.349321/
Da li moze neko da mi pomogne. Kako da sredim rezoluciju da bi je pokrenuo LG G3..Kad god pokrenem IGo on izbacuje gresku not suported resolution(1440 x 2392) for skin. Instalirao sam IGo primo 9.6.29.331894.....multi resolution. Ovo isto sam instalirao kod druga na LG G2 i radi bez problema.
Kako ovo da resim...Hvala unapred...
nemam pojmaUbacio sam onaj sys i nece opet...pa sam ubacio onu izraelsku verziju i pokrene je i pukne posle 2 sec.
Sta dalje da isprobavam.
bilo bi lijepo kada bi to postavio ovdje na forum,da možemo svi vidjetiKo ima problem sa igo navigacijom na g3. Nek mi se javi na pp i nek napise da je za g3 i saljem mu nesto da proba. Golemo pakovanje
Ako si uradila sve sto ti je vlad savetovao i ako si u sys.txt unela intervencije koje sam ti ja savetovao onda to mora da radi i razloge neuspeha mozes traziti samo na svojoj strani. Kao prvo, napisao sam ti da ce na tom tabletu iGO raditi samo na root nalogu - e pa da li si ti uopste kreirala root nalog? Dakle vlasnicki, uz gmail nalog? Takodje sigurno si na KitKat pa nemoj dodatno komplikovati ubacivanjem external storage card u pricu.Upravo sam to i uradila:
Iz simple uzela iGO folder (obrisala sve osim content, licence), ubacila data800....zip,(BS).apk, i sys.txt.
Iz content foldera sam obrisala sve osim ovog gore sto si naveo.
Jedino mi jos ostaje da probam iGO folder da prebacim na externu memoriju.
.apk ostaje na internoj, data.zip ide sa iGO na externu, a gde cu sys.txt(predpostavljam da ostaje na internoj sa .apk)?