Ne znam zašto, ali sam prvo ubacio iGO folder i odmah je proradio. Brisao sam save folder, radi i u tom slučaju. Mapchanger nisam isprobao sa kartama na sd kartici.Kada mi je kompletna navigacija bila na internoj memoriji, isprobao sam sve tri mape.Nisam uopšte zadovoljan sa TOP map, mislio sam da su bolje od HERE.Za Tom tom znam da su lošije za naše podneblje a da su odlične za EU. Odlučio sam se da zadržim samo HERE (navteq), zadovoljan sam sa njima i iz tog razloga ovaj put nisam ubacio mapchanger.Mada, treba i to isprobati.
A to za tačku zarez, 100% funkcioniše. Kada izbrišem ; u sys, odmah displej potamni pri govoru a ponekad i pri odabiru neke funkcije.
Kod mene neće da radi normalno i kada ubacim HUD (ne u skinu), onda brljavi.Neće ni da mi radi kada ubacim speedcamm bilo kao poi ili txt. Probavao i sa jednom državom ali džava!
Anonymvs, znaš li možda kako staviti u funkciju onaj buton za neki meni što stoji u dnu displeja pri portrait orjentaciji telefona, onaj što oduzima dio ekrana u dnu sa tri vertikalne tačkice? Može li se to izbrisati da bude u funkciji full displej ili mu se dodjeliti neka funkcija?
Hvala ti za upustvo, bez njega to nebi uspio