Mene si zbunio. Pa "global.cfg" se ne raspakuje. Mislim, drago mi je da si uspeo da ti sve proradi na opisani nacin. Al' mi nije jasno...kako?
ne,ne,nisam raspakovao global_cfg,vec kompletan zip kad ga "kupim" u onoj "prodavnici kod pirata"..kao sto rece prethodni komentator,osim infinity,svaki drugi koji skinem,raspakujem ovim sto imam u kompu (rar 5.1. ili 7zip),uvek mi izadje to,cuveno global_cfg.rekoh vec,CEO internet sam preleteo,I nigde konkretan odgovor kako to resiti.posto I ja imam 39 godina,nije mi prvi ni android ni iGO,poceo sam da cupam kosu.infinity radi uredno,samo copy-paste.a sve drugo iz te prodavnice mi prilikom pokretanja izbacuje sada vec cuvenu gresku.I,na kraju,negde procitam to za stariji WinRAR.lepo,skinem iz racunara ove koje imam,skinem verziju 3.80,kupim iGO 2.4 u pomenutoj prodavnici,raspakujem,iskopiram na tel. I gle cuda-evo novog programa!!!bila neka Ruska verzija,pa skinem sledecu,raspakujem,copy-paste,I evo ga novi iGO..dakle,kad nabavite zipovan iGO,da bi ste dobili one stavke-content,data,brending,itd,itd,SAMO GA RASPAKUJTE STAROM VERZIJOM WINRAR-a.negde,do modela 4.0.nikako noviji.eto,ja skinuo taj 3.80. I otvara mi sve sto nabavim..nadam se da sam bio jasniji I da ce ovo pomoci da se vise ne pojavljuje ta glupa greska..
NAPOMENA-ja sve ovo radim na Samsung galaxy trend plus,800x480..ako je nesto drugo,do telefona,do kartice,velicine ekrana,putanja,ako vam aparat nesto ne prepoznaje,tu vec ne mogu pomoci,na zalost.ali ako ga klasicno skidate,raspakujete I instalirate,verujem da ce vam na ovaj nacin raditi svaki apk koji nadjete.I jos jedan mali savet-u toj "prodavnici" cete naci komplet,sa svim mapama,poi,sve jezike,I sl.I to je nesto oko 4 I vise GB..savet je-napravite na desktopu 2 foldera.u jednom raspakujte,prekopirajte sve u drugi,a onda u tom drugom obrisite sve zemlje,jezike,poi,koji vam ne trebaju.ostavite engleski I srpski I samo basemap.to iskopirajte na tel,pokrenite apk,a posle se igrajte I iz prvog gde imate sve, dodajte polako ono sto vam treba.meni se desilo da ako odmah gurate brdo informacija na telefon,hoce da zagusi,da ne pokrene iz prve.znaci,jedan u kome je sve,a drugi samo osnovno za instalaciju.eto,zaista bih voleo da nekome ovo moje pisanije pomogne.pozdrav!!