iGO Primo Navigacija

Učlanjen(a)
16.04.2010
Poruka
9
Vladcepesh, nece ni jedna verzija tc-a probao sam vise verzija upravo i tu 5.8, medjutim problem i dalje ostaje isti, probao sam i na int i ext memoriji i isto, e sad mi pada na pamet da li je moguce da se taj problem javlja jer telefon nije rutovan i uzet je preko mts-a?
Ako ovde nije prikladno pisati u vezi tc-a da nastavimo u drugom delu foruma.
 
Učlanjen(a)
16.04.2010
Poruka
9
pogledaj u themechanger folderu , obriši sve .ini fajlove obično 3 bude.
Nema .ini file evo upravo sam drugu ubacio i njemu radi bez ikakvih problema, kod mene jednostavno nece cak sam i tel resetovao i probao turkey verziju i israel i isto i na int i ext memoriju jednostavno nista, izgleda da necu ni uspeti da namestim :)
 
Učlanjen(a)
16.04.2010
Poruka
9
E jeste druze to je u pitanju stavio sam bio iGO/iGO da ne bi bilo razbacano vec sve u jedan folder sam stavio, hvala druze :)
 
Član
Učlanjen(a)
28.05.2010
Poruka
16
pozdrav,
Instalirao sam na Samsung Galaxy S4 igo s linkova postavljenih na prvoj stranici ove teme.
Nakon instalacije mi desava da kad pokusam da udjem aplikacija po nekada pada, a nekada se pokrene i radi ispravno odredjeno vrijeme, ali kad izaberem neku opciju desi se da opet padne. Takodjer u slucaju kada pokusam izabrati 2D prikaz odma me izbaci tj. pada aplikacija. Gresku koju javlja je da je iGo prestao sa radom. Nista vise.

Zna li neko do cega moze biti?
 
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.374
Moram da se pohvalimnda sam uspeo da promenim slike prilikom pokretanja i izlaska iz igo navigacije. Uopste nije bilo tesko to izvesti sa totalcomanderom. Hvala jos jednom na pomoci!
 
Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
19
vladcepesh

UBI OVO CEKANJE DOK DOZVOLI DA SE SKINE! :gl_wacko:

onaj ranije sto si kacio fajlove je bio odlican nije moralo da se ceka po 15 minuta na fajl jel ima sanse da okacis na rapidshare ili slicno ....
 
Natrag
Top