- Učlanjen(a)
- 01.05.2014
- Poruka
- 2
Promijeno sam sys.txt kao sto si postavio, i prilikom pokretanja aplikacije pokazuje :"User interface resolution (540x923) is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Probaj gjak sa njim ce ti raditi.Sto se tice TC 5.3 ako ti je Igo na memorijsku prebaci ga na internu memoriju.Provjeri jesi li promijenio nazive foldera sa mapama.U pravu si, bez skina mogu da stikliram sve opcije. Problem pravi doupas 6.0 skin iako je za mene ubedljivo najlepsi skin. Pokusacu da ubacim stariju verziju doupas skina.
Ovaj najnoviji iGO ne moze da se pokrene ni preko starije verzije theme changera, tj 5.3.
Probaj u sys ubaci ovo na jednoj S4 sam ubacio sam Igo sa mog S3 i radi bez problema.Promijeno sam sys.txt kao sto si postavio, i prilikom pokretanja aplikacije pokazuje :"User interface resolution (540x923) is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application."
U pravu si, bez skina mogu da stikliram sve opcije. Problem pravi doupas 6.0 skin iako je za mene ubedljivo najlepsi skin. Pokusacu da ubacim stariju verziju doupas skina.
Ovaj najnoviji iGO ne moze da se pokrene ni preko starije verzije theme changera, tj 5.3.
Sada imam novi problem. Kada udjem u podesavanja-postavke karte-markeri mesta samo su mi stiklirane opcije Aerodrom i Benz. pumpa, a sve ostalo ne mogu nikako da stikliram. Ovaj problem nisam imao na prethodnoj verziji iGO Primo 2.4 israel 02. april. Ovaj problem mi se javlja na ovoj najnovijoj igo primo 2.4 israel 28. april. Kako da resim taj problem?
Jos jedan problem je i sa Theme changerom koji ucita vremensku prognozu, tj. temperaturu, ali izbaci " iGO Primo no detected"
Evo ga "Map and Themechanger v5.5 Build_10" sa njihovog foruma. Probao i radi.
iGO Primo Israel 9.6.29.390522 (28 Apr 2014) i TC v5.4 problem
pronašao sam rešenje, treba izbrisati 24mart2013
da bude ovako
Primo2=com.nng.igoprimoisr.javaclient
otvori themechanger.ini iz themechanger foldera i izmeni i otvoriće program.
pojavio se TC v5.5 ali ne mogu ga preuzeti sa njihovog foruma
nije dovoljno registrovati se samo.
https://cloud.mail.ru/public/36e639f5d3a4/com.app.tc_v5.5.apk
izgleda da nisam...prepakovao ponovo sve iz #452 od @braonpas i sada sve radiDa, radi.
Skini ponovo audio obavjestenja iz
http://serbianforum.org/threads/igo-audio-obavestavanja-i-upozorenja-na-srpskom-jeziku.402475/ iz #2.
Doslo je do promjene, ako nisi primjetio.