Svi oni koji imaju android 4.4.2 imam resenje za njih
Ja imam s4 9505 4.4.2 i note 2 jelly kat 4.4.2 rom. Na note 2 sa 4.3 je igo israel radio super, ali kada sam ubacio 4.4.2 izbacivao je istu gresku kao i tebi sto si pisao da ti izbacuje gresku. Takodje sam ubacio igo u s4 9505 4.4.2 i imao sam isti problem. Gazdi sam ubacio isto u s4 4.4.2 9505 i njemu radi, ali sam njemu ubacio na memoriju telefona jer nema karticu. Dakle, resenje za S4 i note 2 koji imaju android 4.4.2 je u tome da obrisu folder igo sa memorijske kartice i da igo folder kopiraju na memoriju telefona i radice im ugo i theme changer bez problema. Postoji neka zastita na 4.4.2 koja pravi problem.
Samo ja imam jedan problem sada koji ne znam kako da resim. U pitanju je note 2 i android 4.4.2. Postavio sam da mi auto bude scenic, ali mi se kada kliknem na prikaz karte ne vidi ni auto ni strelica kada je ukljucen 3d prikaz, a kada ukljucim 2d prikaz vidi se auto. To mi je bas cudno i ne znam kako da resim taj problem. Ovaj problem nisam imao na note 2 kada sam imao android 4.3. Isti igo israel nema ovaj problem sa prikazom auta na s4 koji je isto 4.4.2. Da li neko ima ideju kako da resim ovaj problem?