Jeste da si pitao vladcepesh-a, ali evo i ja da dodam par reči. Pa, ... što se tiče izgleda to ne bih komentarisao - nekome se sviđa a nekome ne novi ANS izgled. Vreme pronalaženja satelita i preciznost je na istom nivou u oba slučaja. Što se tiče funkcionalnosti, obe verzije su slične imaju iste osnovne funkcije, ali se kod ove starije (Basarsoft/Megris) verzije ta funkcionalnost povećava korišćenjem skinova, koje ne možeš da koristiš kod ANS verzije. ANS verziju sam koristio par dana i bila je prilično stabilna za to vreme. Dok mi se kod Basarsoft/Megris dešava da tokom rada sa njom jednostavno crash-uje odn. iznenada se zamrzne i samo izadje iz programa. Meni lično je do sada najbrža i najstabilnija bila verzija 9.6.22.297071 iz aprila o.g. glatko je išla i sa 3-4 raster mape učitane i nije pucala. Čak razmišljam da se vratim na nju, ali daću priliku ovim novijim još mesec dana, sada ionako manje vozim, a treba još i da je istestiram u modu za pešake. Pored toga ni u jednoj ovoj novijoj verziji mi nije radio Google search, a čini mi se da u pomenutoj iz aprila jeste (mada nisam siguran da li sam to što sam tražio, radio preko iGO-a ili preko Delfin browsera, pa ne mogu da tvrdim 100%). Na drugim forumima opet čitam da Google search radi kod ove ANS verzije.
Eto toliko od mene za sada.