Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Koja sva tri, ja sam nasao samo jedan. Sta je ux?
Da li moram stalno da skidam najnoviji Global_cfg ?
sve ide u iGO folderUX-utility Speedometer for 800x480 ... 1280x800 (will work on full HD)
a gde treba da se ubaci da bi radio speedometar
video sam da je ux vec zapakovan u iGo folder..ništa se ne mora ali je preporučljivo
sve ide u iGO folder
ui_android
ux
Video sam da u prvom postu ima da se skine ux, ne znam da li da ga skidam posto je vec zapakovan u iGO folderu koji si mi rekao da skinem?video sam da je ux vec zapakovan u iGo folder..
Ako oces da imas precizna upozorenja o ogranicenju brzine i ostalim znacima u saobracaju onda ti je Navteq preciznija i bolja.Contrastova nije precizna sa ogranicenjem brzine i ostalim upozorenjima ali je preciznija u kucnim brojevima i ulicama.Serbia_R3_Contrast_2012.07_120910.fbl ovo je mapa za srbiju,da li ima neka bolja ili novija da se skine i gde,hvala unapred
Pozdrav ljudi ima li sve sažvakano da je neko sve prokužio za igo primo sve rezolucije od 320x240 do 1600x1200 full max auto da ne muvam jer od kako je bio zadnji igo my way iGO Myway_ 8.4.3.179971 i sve radelo u full bez obzira na rezoluciju sad sve rastrkano sačuvajme boze mozak mi pregore muvajeći po gomilu fajlova i opet neće da radi ovo neće ono muka mi od nebuloza ću da trazim original sve da platim ako ne može ovako piratski da se reši jer nema smisla kupovati ni mobilni ni tablet sa androidom ako sve mora ili da se plati debelo ili da se pomučiš debelo ko da je to zlatno luksuz pa sve nekako nedostižno? Ako nemože javno javite mi na pp ili na milosgta@gmail.com