iGO Primo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
11
Može li konkretnije "ubaciš odgovarajući skin", pod više... postavke , postavke karte, markeri mesta imam Režim prikaza (3D), Tačka posmatranja (Normalno), Automatski na pregled (Uključi) i Boje (Dan). Na prijašnjoj verziji imao sam na karti prikazane benzinske i kamere, kamere su mi važnije, hvala na odgovoru, pozz.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
jesi li ubacio skinove u iGO/content/skin ?

pa idi u više... postavke, ekran i za dnevna-noćna tema izaberi neki skin gjak, dimka...

pa onda odeš na više... postavke, postavke karte i uđeš u markeri mesta i podesiš koja kategorija poi te zanima . ako želiš da ti prikazuje aerodrome čekiraš i podesiš blizinu kada da se pojavljuje

trebaš ti to malo detaljnije da radiš podešavanja.
moraš svaku stavku da prođeš kroz meni.

Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
11
Koristi li neko Doupas_v4.5 skin? To je za sada jedini skin koji mi ne pravi probleme ali ima nesto sto me zbunjuje. Naime, u profilu menjam mape i trenutno mi radi TopMap. Medjutim u skinu, na dnu ekrana ima opcija "Select map provider" i tu imam samo TomTom i Navteq. Nema TopMap. Zasto? I, da li se uopste menjaju mape ako ne izaberem drugi profil, tj. ako ih menjam preko skina?

gdje si našao Doupas_v4.5 skin?

Član
Učlanjen(a)
13.03.2013
Poruka
61
Ubacio sam verziju iGO Primo 2.0.1 9.6.7.281004 i verziju iGO Primo 9.6.22.316005http://serbianforum.org/mobilni-svet/409913-igo-primo-9-6-22-316005-google-play-17-july-2013-a.html i sve je radilo kako treba osim sto mi je za jednu adresu u francuskoj umesto 16 sati prikazivao 27-32 sata voznje i umesto 1596 km prikazivao je od 1716 km do 1948 km u zavisnosti da li biram brzu voznju, ekonomicnu itd.....i kao najkraci put za francusku bira preko madjarske umesto preko hrvatske, mape su navteqove iz 2012 god. pa sam se zbog toga vratio na igo myway 8.43 verziju koja svaki put besprekorno radi.

Ima li pomoci za moj slucaj vladcepese?

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
verzija igo nema veze sa tim. mape imaš ovde http://serbianforum.org/mobilni-svet/349321-igo-mape.html navteq 2013 Q1

osim te brze, ekonomične, kraće, zelene rute ima još puno varijanti u okviru istih. znači može da ti izlista jedno 20 i više varijanti jedne rute . ako se i dalje dešava zar ti je toliko teško da napraviš među rutu ? ne znam odakle krećeš ali evo primer ako hoćeš iz beograda za pariz preko hrvatske onda staviš početnu beograd staviš zagreb kao među tačka rute i dalje pustiš automatski da pronađe do pariza

Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
11
ubacio skin, na karti se vide semafori kad je 2D, kliknem na prozorčić koji se vidi na karti i otvori mi se popis poi tačaka, na tom popisu sve imaju ali speedcam nema, veliko hvala na pomoći i pozz.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
speedcam imaš jedino ako ih ubaciš kao poi tačke

postoji speedcam kao speedcam txt i kao poi tačke kml ekstenzije.

na poiplaza imaš speedcam i kao poi

Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
11
Skinuo u txt formatu, kad ih ubaciš odmah se vide na karti, a kml format moraš ih uključiti na karti, veliko hvala na pomoći, pozz.

Član
Učlanjen(a)
13.03.2013
Poruka
61
verzija igo nema veze sa tim. mape imaš ovde http://serbianforum.org/mobilni-svet/349321-igo-mape.html navteq 2013 Q1

osim te brze, ekonomične, kraće, zelene rute ima još puno varijanti u okviru istih. znači može da ti izlista jedno 20 i više varijanti jedne rute . ako se i dalje dešava zar ti je toliko teško da napraviš među rutu ? ne znam odakle krećeš ali evo primer ako hoćeš iz beograda za pariz preko hrvatske onda staviš početnu beograd staviš zagreb kao među tačka rute i dalje pustiš automatski da pronađe do pariza

Znam da imam jos dosta varijati voznje, i naravno da sam ih sve pregledao, kao sto sam i napisao u prethodnom postu, ali ni u jednoj mi nije mi igo nije predlozio najkraci put preko hrvatske, vec sve neke druge duze varijante preko madjarske, sve dok se nisam vratio na staru verziju igo my way 8.43
Nije mi problem da napravim medju rutu, kada znam da postoji medju ruta, nego cisto logicki razmisljam,ne zelim to da radim jer sta ako mi se desi da budem na nekom mestu gde nemam koga da pitam za medju rutu, ili nemam internet ....itd... onda bih zeleo da me gps odvede najkracim ili najbrzim putem bez da se dodatno informisem o rutama....a ako on to pogresno radi sada ovde na putu srbija francuska ko mi garantuje da na nekom drugom mestu to isto nece uraditi tj. davati predloge za rute koje su od 250-400 km duze....

moje mape su iz 2012 godine, i ne bih se slozio da verzija igo nema veze sa tim, cim sam se vratio na staru verziju igo my way sve radi kako treba.U svakom slucaju hvala vladcepese na trudu koji cinis za ovu temu i na apdejtovima koje na obezbedjujes...

pitanje: navteqove mape za 2013 godinu skidam na ovom dole linku, kao i other maps rest of world i speed cam kao i ove sve ponudjenje raster mape, i to je to sto se tice navteqa, gde ubacujem raster mape i cemu sluze,sta je raster mapa,i ima li velike razlike izmedju navteq mapa iz 2012 i 2013 godine.

EU NQ 2013.Q1

Kod:

Host files on our dedicated servers - ImfWEC Host files on our dedicated servers - 08GNLR Host files on our dedicated servers - zhErGk Host files on our dedicated servers - SDjIyW Host files on our dedicated servers - pr0M93 Host files on our dedicated servers - 4YrEdA Host files on our dedicated servers - YtYFxW Host files on our dedicated servers - vF8CFY

Poslednja izmena:
Natrag