iGO Primo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
nema tu logički ne logički. rute praviš prema prilagođenoj situaciji. iGO nije za tek tako u dva koraka podešavanje. nađi onda neki drugi program navigon, pa koristi tako

otkud znam koje su razlike između 2012 i 2013 . za to se ne pita. uvek se biraju nove verzije karata pa makar se i činile gorim.

raster samo iGO Primo , sad više nije jasno koji igo koristiš?

Član
Učlanjen(a)
13.03.2013
Poruka
61
Koristim igo my way 8.4.3.179971 iz februara 2011, napisao u prethodna dva posta, koristim ga zato sto radi kako je proizvodjas softvera predvideo da treba da radi, kada zadas najkraci put on ide najkracim putem, a ne preko madjarske, kada zadam najbrzu voznju on ide preko hrvatske a ne preko madjarske, i cemu sluzi najkraca i najbrza varijanta, ako ja po tvome treba da definisem medju rutu, ovde nije stvar da softver ne radi,da se ne kaci na satelit da baguje da se smrzava itd ....sta god da su ostali navodili, prosto kada izlistam sve ostale rute koje mi igo primo predlaze ni jedna nije preko hrvatske vec su sve preko madjarske........dok na igo my way sve radi kako treba.Sto je najkrace to je najkrace a sto treba da bude najbrze to zaista i jeste najbrze....a pri tome sam koristio iste karte iz 2012 godine navteq.
Pozdrav.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.03.2013
Poruka
61
naravno da sam ih ubacio

easter europe i western europe....fast, economical, easy, short pa my way 8.4.3 mi daje razlicite putanje kratku, jeftinu .....itd. da nemam hnr fajlove ne bi mi radila najkraca putanja na igo my way 8.4.3 ocigledno je problem do verzije prima jel cim se predje na igo my way sve radi kako treba , u svakom slucaju zadrzacu se jos neko vreme na igo my way dok ne izadje neka bolja verzija prima, u svakom slucaju hvala vladcepese na trudu.

Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
26
Imam problem na OT 990. Pokrenem Igo i radi sve normalno dok ne upisem rutu, kada upisem rutu jos ne stigne da izrutira automacki napusti aplikaciju...Kada je neka bliza destinacija od mog trenutnog mesta rutira normalno i radi normalno...Sta moze da bude problem?

Da napomenem da sam pokusao sa sva apk fajla da instaliram i na sva se desava isto.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Primo 9.6.7.295756 - Samsung Galaxy Tab 2, 19 Apr 2013

2ntysy.gif

Resolution:
800x480 and 1024x768
Kod:
http://www.upl.me/1cG6TT

ver. 1 - sound_not_fix - scan_DCIM.apk == version default ==
ver. 2 - sound_not_fix - not_scan_DCIM.apk == version changed to not scan for DCIM folder ==
ver. 3 - sound_fix - scan_DCIM.apk == version changed to fix sound problem on Android 4.1 ==
ver. 4 - sound_fix - not_scan_DCIM.apk == version changed to not scan for DCIM folder and fix sound problem on Android 4.1 ==

Use version 2, 3 or 4 only if version 1 fails !

Član
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poruka
10
Pre par dana sam usnimao iGo i imam sledeci problem. Nakon instalacije iGO super radi, pokrece se, ucitava mape i sl. Medjutim, nakon restartovanja uredjaja ili gasenja procesa (iGO procesa) iz widgeta iGO vise ne radi, tj. kada ga pokrenem program se pokrene i pocne da ucitava (iGO i krug koji se vrti oko reci) i nakon par sekindi izbaci na pocetni ekran androdia, kada reinstaliram program sve radi ok dok se ne odradi spomenuto. Pozz svima

Natrag