iGO Primo Navigacija

Učlanjen(a)
14.09.2010
Poruka
32
Imam mali problem sa Primo-m.
Dešava mi se da se aplikacija ugasi bez ikakvog obaveštenja o grešci.
Uglavnom kad planiram rutu pa kad oću da idem na pregled rute, jednostavno nestane.
Još mi se nije desilo u vožnji ili u simulaciji, znači samo dok sam u menijima, prilikom traženja adrese recimo ili planiranja rute. Da li je neko imao sličan problem i kako ga je rešio ( probao sam u sys.txt da menjam render engine i driver ). Telefon je LG G4 ( 2560x1440 ), a probao sam sa više verzija prima ( i ovaj najnoviji iGO Primo Israel 9.6.29.636868 (3 Mart 2016) )i uvek je isto.

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
8
Ubih se od traženja linka koji radi. Treba mi za Samsung J5, rezolucija 720x1080. Bio bih zahvalan da neko postavi ili na pm.

NiM

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
17
Zanima me u vezi speedcam.txt fajlova skinutih sa POIplaze. Za sve zemlje ime fajla je uvijek isto. Moram li u folder Speedcam ubacivati jednu po jednu i svaki puta restartati iGo da se obnovi baza ili mogu (moram) preimenovati fajlove i sve ih odjednom ubaciti u Speedcam folder? Hvala.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.108
Ako zelis ubaciti vise zemalja spoji ih sve u jedan fajl.
Obrati paznju da zadrzis samo na pocetku fajla ovu liniju -
X,Y,TYPE,SPEED,DirType,Direction
i da se ta linija iz ostalih fajova ne kopira.

Takoder izbrisi u folderu speedcam fajlove - speedcam.spdb i SpeedcamUpdates.spud

• Sviđa mi se
Reactions: NiM
Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
Problem sa gubljenjem GPS signala u iGO Primo
Imam u telefonu iGO Basar i Sygic i nemam problem sa signalom. Samo sa najomiljenijim Primo. I to u svim verzijama koje sam probao. Mozda je greska negde u sys.txt? Ako neko moze pogledati...

Prilozi

• sys.txt
    13,4 KB · Pregleda: 12
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.374
d8cc9586aed1efb192c8dd40f74bed74.jpg

Kod mene na note 3 je tel hvatao satelite kao od sale dok nisam ubacio neki 6.0.1 rkm i onda se desavalo da uopste nece da uhvati satelite ili mu je bila potrebna citava vecnost da to uradi i onda sam dosao na ideju da iz burazerovog telwfona izvadim ova dva fajla i prekopiram kod mene na odredjenu putanju i upalilo je i sada za cas uhvati satelite kao nekad. Samo je uslov da tel mora da bude rootovan da bi se to izvelo

Послато са SM-N930F уз помоћ Тапатока

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.374
Imam mali problem, tj pri vrhu ekrana mi je siva povrsina umesto da oblaci budu preko celog ekrana. Imate li neku ideju kako to da resim? Nemam previse vremena za eksperimentisanje pa zato pitam ako neko mozda ima konkretno resenje ;)

acbf72603194224c318bbb96c3bbfad4.jpg

Послато са SM-N930F уз помоћ Тапатока

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
319
@toda81
mislim da se tu prvenstveno radi o rezoluciji slika neba. Svojevremeno sam našao paket sa slikama neba za rezoluciju 1280 i 1920. Nažalost, u paketu su slike samo za jesen i zimu. Autori su bili obećali da će pustiti i za proleće i leto, ali nisu. Još nešto ... mislim da su oni (Lesscro ...) predvideli da ovo funkcioniše kako treba u landscape modu, dok ti je u portrait-u ovako. Kakva ti je slika kada okreneš telefon ?
Evo ti link, pa probaj :

Kod:
https://cloud.mail.ru/public/LwZt/mP8Qbd3ES

našao sam i za 2560_1600, ali i tu je samo za jesen i zimu ...

Kod:
https://cloud.mail.ru/public/DbaX/FN7QF2Ad3

Poslednja izmena:
Natrag