iGO Primo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Ako ti je to android onda:
Imas 2 mogucnosti:
1.Probaj da uzmes neki file mamager iz nekog drugog telefona u apk formatu i racunarom prebacis na taj telefon u folder download, pa onda iz menija telefona probaj da instaliras ali prethodno iskljuci nepoznate izvore. Ako nece onda ovako mora 100%
2.Skini ovo:
HTML:
https://developer.android.com/studio/index.html
i instaliraj koju apk hoces:
HTML:
https://library.vuforia.com/articles/Solution/How-To-install-an-APK-using-ADB
Ne ide ovo,pero..
Pomagaj ako si ikad radio sa ovakvim stvarima..
Kad upišem adb devices dobijem ovo:
daemon not running,starting it now on port 5037
daemon started successfuly
list of devices atached
xxxxxxxxxxxxxxxx device
Tad upisujem : adb install /path/to/app.apk
Onda kao nešto uradi ali ne instalira ništa.stoji nešto kao na slici.
19274095444160338750.jpg

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
Ne ide ovo,pero..
Pomagaj ako si ikad radio sa ovakvim stvarima..
Kad upišem adb devices dobijem ovo:
list of devices atached
xxxxxxxxxxxxxxxx device
Tad upisujem : adb install /path/to/app.apk
Onda kao nešto uradi ali ne instalira ništa.stoji nešto kao na slici.
19274095444160338750.jpg

U Developer options ukljuci ove dve stavke ako ih imas ako ne onda samo USB debugging:
1.png
Kad to ukljucis i prikljucis telefon onda ces na racunaru dobiti ovako nesto:
Untitled.jpg
Dozvoli i onda klikni na ok.
Ako na racunaru ne dobijes ovaj mali prozorcic onda resetujes telefon na fabricko podeseno pa onda probaj sve iz pocetka.

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Imam uključen usb debugging..
Kod druge slike je već drugačije,ne mogu to dobiti nikako.
Taj dijalog koji se počeo primjenjivati od 4.2.2 verzije sam dobivao kad sam malo probao kako ću da otključam bootloader,ali se pojavljivalo na telefonu,ne na računaru
To je vjerovatno i razlog zašto ovo ne funkcioniše kako treba
Tragati ću sada za načinom da dobijem tu poruku jer mi se baš i ne vraća na tvorničke postavke,ko će se opet mučiti sa silnim instaliranjem
Čitava stvar mi je opet malo čudna jer valjda da nemam uključenu tu opciju ne bih ni dobivao
ovakvu obavjest gdje mi u biti govori da je moj telefon prepoznat i da nastavim daljne radnje

list of devices atached
xxxxxxxxxxxxxxxx devices

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
Imam uključen usb debugging..
Kod druge slike je već drugačije,ne mogu to dobiti nikako.
Taj dijalog koji se počeo primjenjivati od 4.2.2 verzije sam dobivao kad sam malo probao kako ću da otključam bootloader,ali se pojavljivalo na telefonu,ne na računaru
To je vjerovatno i razlog zašto ovo ne funkcioniše kako treba
Tragati ću sada za načinom da dobijem tu poruku jer mi se baš i ne vraća na tvorničke postavke,ko će se opet mučiti sa silnim instaliranjem
Čitava stvar mi je opet malo čudna jer valjda da nemam uključenu tu opciju ne bih ni dobivao
ovakvu obavjest gdje mi u biti govori da je moj telefon prepoznat i da nastavim daljne radnje

list of devices atached
xxxxxxxxxxxxxxxx devices
Na kraju ima da nas obrisu...
Jedino jos da proveris da li imas instaliran MTP Drivers. Ako nemas naj laksi nacin da ga instaliras je da telefon dovedes u download mod, onda na continue i onda ga prikljucis na usb. System sam pronadje i instlaira drivers. Posle samo izadjes iz download-a ili sa power off ili sve tastere istovremeno na 5 sekundi. ADB je mnogo mocan tool i sa njim mozes sve i svasta. I mi ga koristimo u servisu. Probaj da sa njim udjes u systemsku patriciju telefona i nadjes hosts fail koji se nalazi u root/system/etc iskopiras ga na racunar promenis i vratis nazad u telefon. U njemu sme da pise samo:
127.0.0.1 localhost
sve ostalo se brise. Onda bi trebalo da ti proradi Google Play Store.
Trenutno nemam ni jedan takav model telefona u servisu da bi mogao da probam kako se ponasa kod nas.

Učlanjen(a)
04.11.2013
Poruka
33
Dosad sam više puta sebi instalisao IGO navigaciju na razne telefone. Nekad je bilo problema a nekad je išlo glatko. Ovo mi je prvi put da ne ide nikako poslije par sati pokušaja.
Telefon je Lenovo S1, Android 5.1.
Probao sam različite apk instalacije (iGO_Israel_9.6.29.636868, Explay_Infinity_9.6.7.318746_thin_v.1.1- ova mi je dosad uvijek radila) i neće nikako, stalno prijavljuje problem sa rezolucijom 1080x1045 u portret i 1920x1005 u landscape.
Kucao sam i onaj red vezan za rezoluciju (screen_xy="1024_768:1920x1005/1080x1845:fullscreen") u sys.txt, ali ne vrijedi.
Može li neko pomoći?

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625
Na kraju ima da nas obrisu...
Jedino jos da proveris da li imas instaliran MTP Drivers. Ako nemas naj laksi nacin da ga instaliras je da telefon dovedes u download mod, onda na continue i onda ga prikljucis na usb. System sam pronadje i instlaira drivers. Posle samo izadjes iz download-a ili sa power off ili sve tastere istovremeno na 5 sekundi. ADB je mnogo mocan tool i sa njim mozes sve i svasta. I mi ga koristimo u servisu. Probaj da sa njim udjes u systemsku patriciju telefona i nadjes hosts fail koji se nalazi u root/system/etc iskopiras ga na racunar promenis i vratis nazad u telefon. U njemu sme da pise samo:
127.0.0.1 localhost
sve ostalo se brise. Onda bi trebalo da ti proradi Google Play Store.
Trenutno nemam ni jedan takav model telefona u servisu da bi mogao da probam kako se ponasa kod nas.
Imaš pravo,nećemo više o ovom..
Desilo se upravo nešto što ne mogu nikako objasniti..
Jučer probao 1000 komandi i ništa.
Danas ukucam adb install naziv apk.fajla i aplikacija se instalira..
Ne zna čovjek šta bi prvo tresno od zid,računar ili telefon

Natrag