iGO Primo Navigacija

Učlanjen(a)
24.03.2014
Poruka
66
@buran provjerio sam u sys.txt i ima navedeni text...i pokusao sam snimit podesavanja preko profil vozacha al ne radi opet i to ne radi,al svakako hvala na trudu....

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
121
Imao sam isti taj problem. Igo folder mi je bio na sd kartici. Kad sam ga prebacio na memoriju telefona i odatle ponovo instalirao onda je bilo u redu.

Učlanjen(a)
24.03.2014
Poruka
66
@marxista Igo folder se nalazi na sd karici(znam da u tom slucaju fon mora bit rootovan),ali navigacija se pokrece samo sto se svaki put ponasa kao da se prvi put ucitava...

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
o tome smo već govorili hiljadu puta.
kit-kat 4.4.x nema dozvolu upisa bilo kakvih podataka na eksternu sd karticu. 3 rešenja
1. sve na internu
2. root pa sdfix
3. podeliti , osnova na internu(data.zip, license folder, sys.txt, content(global_cfg folder, lang folder, voice folder)
ostalo iz content foldera na externu
imenovati folder iGO_EXT i unutra strpati content folder sa ostatakom building, car, dem, map, map_HR.....i ostalo)
u sys.txt upisati pod:
[folders]
has_secondary_root=1
android_secondary_root_path="/storage/sdcard1/iGO_EXT"

*nije svuda /storage/sdcard1/
negde je drugačije

na nekim Lolipop 5.0.2 se dešava da nema save foldera na externoj kartici, zbog čega, nije utvrđeno.

primeniti pod 1 ili 3 , pod 2 ne verujem da će pomoći.

Učlanjen(a)
24.03.2014
Poruka
66
@vranjin meni se pojavljuju neke vertikalne linije preko mapa i ne znma o cemu se radi?
@vladcepesh nema dok se dobro ne utvrdi ne moze se naucit...prebacio sam sve na internu(zemlje regiona+Europe-3.14 gb) i sada sve radi kako treba....htio sam rasteretit cpu al dobro nije strasno...
samo su ostale preko mapa neke vertikalne linije....zna li neko rjesenje tog problema?

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Na prvo pitanje si imao odgovor i par postova pre nego sto si ga postavio, a na ovo drugo pitanje imas odgovor par stranica unazad.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
@vranjin meni se pojavljuju neke vertikalne linije preko mapa i ne znma o cemu se radi?
@vladcepesh nema dok se dobro ne utvrdi ne moze se naucit...prebacio sam sve na internu(zemlje regiona+Europe-3.14 gb) i sada sve radi kako treba....htio sam rasteretit cpu al dobro nije strasno...
samo su ostale preko mapa neke vertikalne linije....zna li neko rjesenje tog problema?
ako je rezolucija 2560x1440
sys.txt

[2d]
traffic_lights=1
use_flat3d=0 ;use 1 for 2560x1600 and 2560x1440

Učlanjen(a)
24.03.2014
Poruka
66
@vlad cepesh sve sam uradio kako si i rekao-razdvojio inernu od externe po tvojim uputama,kao i dodao izmejen u sys.text i sada mi igo izbacuje sledece obavjestenje -greske pri otvaranju karata-datoteke karata ne mogu biti pronadjene!!

Natrag