UREDNIK
- Učlanjen(a)
- 07.03.2011
- Poruka
- 3.087
@milorad1011
Evo probaj sa ovim !
Evo probaj sa ovim !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
pogledaj u podešavanje tog uredjaja. problem je u senzoru. jel se to dešava recimo u mx playeru?Molim za pomoc.
Instalirao sam navigaciju u Asus fonepad 7 i sve radi kako treba jedino kad rotiram ekran navigacija se rotira za 180 a ne za 90 stepeni. U pitanju je Igo primo 2.4 ISRAEL rezolucije 1280x800
U nekom starijem postu sam citao, da se nepotrebni fajlovi trebaju izbrisati kao sto su nepotrebni jezici i mape . Dali se brisu pre instalacije iz foldera ili se mogu i posle instalacije izbrisati?
hvala brate na trudu ali ocigledno je da je nesto do tableta ili sam ja izbutao nesto.... i ovo sam pokusao ali bezuspesno...@milorad1011
Evo probaj sa ovim !
To se ne desava nikad osim u navigaciji zarotira ekran ali za 180 stepeni umesto 90.pogledaj u podešavanje tog uredjaja. problem je u senzoru. jel se to dešava recimo u mx playeru?
Probao Sam mx player isto nece da rotira ekran.To se ne desava nikad osim u navigaciji zarotira ekran ali za 180 stepeni umesto 90.