Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Stavio,brisao,i 2x pokrenuo al nema rezultata!stavi pod
[interface]
vga=1
briši save folder svaki put kad menjaš nešto u sys.txt
i pokreni 2x iGO
Sve sam skinuo sa prve strane ove teme, sve tacke od 1. do 7.- (iGO Primo Israel 9.6.29.403969 (11 Jun 2014)), medjutim nigde nema .apk fajlova? Gde se nalaze, gde sam napravio previd?
ako si pokretao na drugom telefonu sd karticu onda je save folder izmenjen. treba redovno praviti backup save foldera jednom nedeljno. ako koristite svaki dan navigaciju onda svaki dan backup. probaj da preimenuješ save folder u save_old pa pokreni. ako se podigne pokušaj da kopiraš jedan po jedan fajl iz starog save foldera u novi.Meni je odjednom prestao da radi iGO! Vadio sam sd card i prebacivao fajlove u drugi tel, posle sam vratio karticu i da pokrenem iGO, javlja map initialization error i KRAJ. Svi folderi sa fajlovima su tu. RAdio je besprekorno godinu dana, mape su dodavane bez problema. Trenutno sam u Grckoj, veza je slaba, pitanje sta mogu da skinem odavde.
Pokusao sam ponovnu instalaciju, ali isto. Nisam brisao SAVE folder, mozda jos to da probam.