- Učlanjen(a)
- 12.05.2014
- Poruka
- 3
odakle si skidao fajlove?
Nadam se da ne kršim pravila, sa gpspower foruma ...
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
odakle si skidao fajlove?
ali koji uređaj, telefon, tablet,pna? najvažnije nisi rekaoDanas sam otisao u razvoz robe kao ispomoc vozacu, bilo je dosta radnji/adresa u mestu stara/nova pazova na koja nije do sada uopste isporucivao robu. Naravno ja da se pokazem pametan pokrenem iGo Primo i nadjemo uredno 2-3 radnje i ostade jos nekih 5 da zavrsimo i onda krece tortura sa pronalazenjem gps signala i tako me izdade kada mi je bilo bas potrebno da se ne cimamo zapitkujuci non-stop ljude za pravac. (naravno ponovo sam ga pokretao par puta ali avaj uzalud) Jel i na drugim navigacijama isto tako problem sa nalazenjem gps signala ili je bolja situacija? Drugih zamerki sto se tice iGO Primo stvarno nemam cak stavise sve pohvale. E da i jeste bilo danas oblacno ali prve 3 radnje je funkcionisao savim OK. Molio bih ostale korisnike ove navigacije da podele svoje utiske ako su imali slicne probleme i ako postoji resenje hvala.
obriši save folderNadam se da ne kršim pravila foruma, sa gpspower foruma ...
Taj problem mene odavno muci ali nikako da se neko javi sa resenjem.Zaboravih da pitam da li postoji neko resenje da se ne vide one silne slicice u galeriji koje poticu iz foldera iGO? Bas ubija to, posebno ako imate ubacen neki skin. Probao sma preko nekih programa preko kojih se kriju slike, ali onda iGO nece da radi
Zaboravih da pitam da li postoji neko resenje da se ne vide one silne slicice u galeriji koje poticu iz foldera iGO? Bas ubija to, posebno ako imate ubacen neki skin. Probao sma preko nekih programa preko kojih se kriju slike, ali onda iGO nece da radi