iGO Primo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Danas sam otisao u razvoz robe kao ispomoc vozacu, bilo je dosta radnji/adresa u mestu stara/nova pazova na koja nije do sada uopste isporucivao robu. Naravno ja da se pokazem pametan pokrenem iGo Primo ;) i nadjemo uredno 2-3 radnje i ostade jos nekih 5 da zavrsimo i onda krece tortura :mad: sa pronalazenjem gps signala i tako me izdade kada mi je bilo bas potrebno da se ne cimamo zapitkujuci non-stop ljude za pravac. (naravno ponovo sam ga pokretao par puta ali avaj uzalud) Jel i na drugim navigacijama isto tako problem sa nalazenjem gps signala ili je bolja situacija? Drugih zamerki sto se tice iGO Primo stvarno nemam cak stavise sve pohvale. E da i jeste bilo danas oblacno ali prve 3 radnje je funkcionisao savim OK. Molio bih ostale korisnike ove navigacije da podele svoje utiske ako su imali slicne probleme i ako postoji resenje hvala.
ali koji uređaj, telefon, tablet,pna? najvažnije nisi rekao
na kom mestu držiš ? lepiš na šoferšajbnu?
za gps je uvek bitno da nema nekih prepreka što je otvorenije prema nebu to je bolje.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Nadam se da ne kršim pravila foruma, sa gpspower foruma ...
obriši save folder
HD 1920x1080+
[android]
fullscreen=1
;tablet=0
has_physical_home_button=1

[interface]
vga=1 ;800x480...2560x1600
minzoom2d=25

[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
highres=1 ; for full HD
;driver="gdi"
;driver="engine"
screen_xy="auto"

[debug]
double_pixel_mode=1 ; for HD

[3d]
max_loading_time_immediate=200
double_pixel_similarity_check=0
car_antialias_max_x=320
car_antialias_max_y=320
road_distance_factor=0.4

[2d]
dpi_based_correction = 1
min_road_thickness_multiplier = 0.25

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Vladcepesh, nenadsenn, hvala vam na pomoci. Kasno sam se vratio kuci pa cu sutra da probam da uradim ovo sto ste mi rekli pa cu vam javiti da li sam uspeo

Učlanjen(a)
11.05.2014
Poruka
6
Pozdrav svima ,
sta da uradim da mi nememorise slike i tonove u album ?
i zvuk kasni (kad najavljuje skretanje ili kad skrenem onda kaze"NEVENA" da trebam da skrenem ili 2 do 3 metra pred skretanje ja vi se ?

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Zaboravih da pitam da li postoji neko resenje da se ne vide one silne slicice u galeriji koje poticu iz foldera iGO? Bas ubija to, posebno ako imate ubacen neki skin. Probao sma preko nekih programa preko kojih se kriju slike, ali onda iGO nece da radi

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
217
Zaboravih da pitam da li postoji neko resenje da se ne vide one silne slicice u galeriji koje poticu iz foldera iGO? Bas ubija to, posebno ako imate ubacen neki skin. Probao sma preko nekih programa preko kojih se kriju slike, ali onda iGO nece da radi
Taj problem mene odavno muci ali nikako da se neko javi sa resenjem.

Član
Učlanjen(a)
25.05.2013
Poruka
625

radi se o fajlu .nomedia koji obično bude u svakoj verziji postavljenoj na forumu

Poslednja izmena:
Natrag