iGO Primo 2.4 Windows Mobile CE

Učlanjen(a)
05.12.2014
Poruka
114
Dobar dan
zanimam me sta bi trebao da dodam ili izmenim na igo primo 2,4 win ce kad preracuna rutu ne kaze glasovno da je preracunao ?

Učlanjen(a)
21.03.2014
Poruka
561
Nema ni zadnja ni prednja verzija. Poslednja je izdata jako davno.
A možeš staviti veoma preporučenu varijantu, Primo 2.0 ili 2.4.
Koju - zavisiće od verzije uređaja koju imaš, preciznije od njegove memorije i CPU-a. Ako ima 64MB ili manje i CPU je sporiji od 450Mhz, stavi takozvanu KIA varijantu, 9.6.5.306142.
Ako je CPU brži, i ima više rama, slobodno stavi tzv. CIVIC, pomenut je par postova prethodno, 9.6.13.405512.

Evo danas naletio na jedan Primo (čudno iz 2017)
Da li je moguće?

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.871
Par puta sam i ja naleteo na takve slučajeve.
Malo veštiji prodavci, uvaljuju neupućenim kupcima po višim cenama navodno "sveže" navigacije:
- Evo, vidiš, iz ove godine je.
:)
Malo igranja sa HEX editorom...bez ikakvih problema. Osim što zaborave i da promene 2004-2014.
Dobra stvar je da im bar obezbede i svež sadržaj.
Može i lična personalizacija tipa:
image.png
Mrzelo me da menjam datum, iako bi bio mnogo manji posao nego šminka koju sam odradio.
Linkovi su fake, naravno, mogu da se stave koji vam se sviđa :D

P.S. Postoje i novije verzije Primo-a, ja ih imam tri u u svojoj kolekciji. Jedna Primo 2.0 i dve Primo 2.4.
(Tj, ima ih više, ali više su mutanti nego prava izdanja.)
Poslednja 2.4 je 9.6.13.496695. Naravno, obe su originali, neupotrebljive su sa licencama dostupnim po netu.
Međutim, čak i da ih neko krekuje, ostaje drugi problem - namenske su. Rade samo sa svojim data zipom, i u samo jednoj rezoluciji. Nisam video nikakve suštinske razlike i poboljšanja u odnosu na KIA i CIVIC verzije pa se ni ne opterećujem. Navedene dve su perfektne.

Poslednja izmena:

tcp

Član
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
19
Zdravo,
Kopirao sam i ubacivao nove karte TT 2018q1 u 9.6.13.405512 i uspeo da izgubim prikazivanje znakova i ograničenja.
Da li sam zafrknuo ux ili neku kartu???

Našao sam da ograničenje brzine uvek bude vidljivo
Podesavanja>zvuk i upozorenja>Post. upoz. o prek. brzine>Ogranicenje brzine uvek vidljivo

Ali mi i dalje ne izlaze ostali znakovi....

Učlanjen(a)
19.12.2013
Poruka
79
PROBLEM?
U pitanju je honda civic, koja mi posle dodavanja "shutdown_time=0", da mi se ne bi isključivala navigacija svaki put kada ugasim auto, navigacija mi je postala neprecizna za oko 50 metara, što mi je pravilo problem po Grčkoj prilikom isključivanja i prestrojavanja.

Evo ga sys, pa ako neko vidi problem u njemu neka slobodno pomogne. Unapred hvala.
[folders]
has_secondary_root=0
[interface]
show_exit=1
resolution_dir="480_272"
[rawdisplay]
screen_x=480
screen_y=272
[gps]
port="auto"
baud="auto"
[debug]
skip_eula=1
experimental_features=1
[interface]
show_exit=1
extra_settings=1
[navigation]
junction_view_type="mixed"
[map_update_checker]
enabled=0
[route]
hnr_ignored_missing_country_ids=*
[2d]
traffic_lights=1
[other]
demo_enabled=0
[camera.roundabout]
enabled=0
centery=20
[warning]
speedcam_warning=1
speedcam_enabled=1
is_spoken=1
[sound]
queue_length=200
sound_q_length=250
ding=0
csv_voice_enabled=1
[tts]
tts_buffer=131072
announce_exit_directions=1
tts_logics=3
priority="HIGH"
always_say_road_names=3
announce_street_name=1
skip_exit_numbers=2
[network]
available=1
[http]
enabled=1
[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/2/boot"
[tmc-http]
enabled=1
start=1
servers.size=1
servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"
dt_dl_0=120.0
dl_dist_0_km=500.0
[interface]
shutdown_time=0

Učlanjen(a)
26.02.2017
Poruka
146
Нема ту ничега што је могло да скриви новонасталу непрецизност.
Иначе су ти сувишни записи везани за мрежу и интернет услуге а беспотребно си дуплирао одељак: [interface]

Астал да блиста бејби!

Član
Učlanjen(a)
09.10.2009
Poruka
137
Još jedno pitanjce, ako na navigaciji stavim igo primo da vuče sa micro sd kartice da li se formatira u fat32 ili u ntfs formatu i da li se dobija nešto brzim sdhc I karticama? U pitanju je prestigio geovision 7059

Sad sam tek video da win ce ne vidi ntfs :)

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.10.2011
Poruka
369
Na telefonu mi odlicno radi navigacija i podesio sam je kako mi odgovara tako da sam se navikao na nju.
Juce sam kupio polovnu Bear navigaciju koja radi na WinCe ( u njoj je vec instaliran "iGO primo 8.5.11.161797 oct 13 2010" ) uspeo sam da ubacim nove mape pa sam hteo i da ubacim i skin koji koristim na telefonu - GjAk_v2.3_AriNe-3 (znam da je star ali sam se tako navikao na to).
Interesuje me da li nesto moze da se uradi da bi on mogao da se vidi na WinCe uredjaju?

Natrag