Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Što se tiče navigacija za lumie mislim windows 8 i 10 besplatne su navigacije za njih copilot i njihova vrhunska navigacija mape prije se zvala here a ostalo se plaća ima navigon ali se mora platiti.
Može li pomoć oko ubacivanja Igo?
Danas mi stiže neka polovna navigacija, ne znam koja marka mada je nebitno, jer ima Windows u sebi) i bez SD kartice je. Evo slike kako izgleda putanja za SD karticu do Igo linka. Prodavac je rekao da je bila ranije neka Igo primo.
Skroz sam zaboravio kako ide na Windows CE ubacivanje Igo. Je li se instalira ili se samo kopira i izabere se putanja na ovoj dolje slici?
Ubaci samo Primo na SD, nebitno ime foldera, nebitno ime glavnog exe-a, podesi putanju (navi path) do njega i to je sve.
Možeš u sys da upišeš port i baud rate ako znaš da bi brže hvatao signal.
7" bi trebalo da je 800x480 res, osim ako nije baš neki krš. I jako retki sa 1024.
Potraži 9.6.13.405512, za tu rezoluciju. Ima i univerzalnih izdanja ali sam iskustveno mnogo više naklonjen onim "dedicated".
Više se i ne sećam da li ga ima ovde, da li sam kačio ja ili neko drugi, ako se ne snađeš postaviću link.