iGO Primo 2.4 Windows Mobile CE

Učlanjen(a)
30.07.2013
Poruka
3
Operativni sistem. Ne možeš mešati babe i žabe :) (Windows i Linux, npr). Tvoj telefon radi pod WindowsMobile OS-om, odnosno Windows Phone, potreban ti je navigacioni program koji funkcioniše pod njim. Dosta korisnika poistovećuje WinCE sa WinPhone. Nije isto. Formati mapa mogu biti isti (to je Igo pametno uradio za Android, iste mape su i pod Win CE), ali programi nisu.
Nažalost, koliko sam ja upućen, za tvoj model mobilnog za sada samo Microsoft Maps. Bar zvanično. Mada, možeš da pokušaš da sa Micro$oft marketa skineš makar Google Maps(sigurno besplatan).
Na nekim drugim forumima, ili po google-u, potraži Navitel/Navigon programe. Pristojni i funkcionalni, uz malo privikavanja. Ili neki treći/četvrti koji koristi OSM mape. Open Source Maps.

OK, hvala puno na pojašnjenju!

Učlanjen(a)
30.07.2013
Poruka
3
windows mobile i windows phone su totalno različiti.
Za windows phone treba da imaš HERE DRIVE u pitanju su navteq mape preuzete od nokia maps proizvođača, a microsoft vlasnik nokije. Trenutno najbolje mape koje mogu biti . za sada sve gps navigacije ( i nema ih puno)za windows phone platformu su prilično sa slabom podrškom za Srpski itd. tj gotovo i da nema.

Hvala na pojašnjenju!

Učlanjen(a)
24.05.2010
Poruka
1
ako nekoga interesuje kao da ubaci igo ili miomap na tevion x11 neka se javi. ja sam se mucio pola godine sa ovom navigacijom dok nisam pronasao kako se sve programira preko adons fajla. Naravno ovu sam navigaciju koristio pre 3 godine ali jos uvek radi kod prijatelja , medjutim mape su sigurno zastarele. Nadam se da nije problem ubaciti nove mape i licence, pozz

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Od trenutka u kome si prilagodjavajuci addons.txt u meniju gps dobio kao podmeni i igo(primo) naravno da mozes da menjas mape i ceo ostali sadrzaj bas kao sto mogu i svi drugi u igo-u na bilo kom drugom uredjaju.

Član
Učlanjen(a)
13.07.2009
Poruka
10
pozdrav, imam galeb gnd 004 navigaciju i njoj je win 5ce sa nekim igom 8.3.1 i kada ubacim novije mape, on ih uopste ne vidi.. e sad... pokusao sam da ubacim Primo 9.6.13.319729 - Explay, 5 Aug 2013 na sd karticu ali pri startovanju mi izbacuje neku greskuim nece da startuje. .. vjerovatno nesto treba dodati u sis fajlu, ali ja ne znam sta . .

Natrag