iGO Primo 2.4 Windows Mobile CE

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
pa možda ima neke skrivene fajlove na toj kartici ili jednostavno uređaj ne podržava tu drugu karticu.
obično stare navigacije mogu da rade samo sa karticama do 2GB , a na većima uređaj ne prepoznaje

Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
25
Ta nova kartica je od 1gb, uradio sam kloniranje kartice sa programom RAW copy, znaci apsolutno identicna kopija, i nece. Inace sistem normalno vidi karticu i fajlove na njoj, ali kad hocu da pokrenem Igo jednostavno zakuca i nista. Nije mi jasno...

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
možda si trebao da uzmeš od 2GB karticu
memorijska kartica ima svoj serijski broj verovatno preko toga vidi razliku
kako je formatirana ta od 1GB FAT16 ili FAT32

bar da je wince 5.0 nego stari wince 4.2
bolje probaj da nađeš neku noviju.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
25
Probao sam i sa fat16 i sa fat32, isto se ponasa.
I ja sam pomislio da je serijski broj u pitanju, ali kako onda niko drugi nema problem? Zasto onda nece da radi druga verzija Igo-a sa originalne kartice?
Kao sto sam vec rekao jednom tvom kolegi sa drugog foruma, koji mi je isto predlozio da ovu navigaciju bacim i kupim drugu, nije stvar u novcu nego u tome da se nauci nesto novo i rese neki problemi, da se zna za ubuduce i mozda primeni steceno znanje na neki drugi problem, bar ja tako razmisljam...
Inace Igo mi odlicno radi na HTC One X tako da mi druga navigacija nije potrebna, ali bih svakako ovu voleo da namestim.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Zato što je uglavnom problem wince 4.2

Slažem se da treba učiti ali ne baš na zastarelim navigacijama, jer je teže naći neke stvari za njih što je manje interesovanja teže je pronaći rešenja i savete. u današnje vreme kad prođe 4 godine, u tehničkom smislu to je daleka prošlost.
Trenutno su aktuelne navigacije sa android sistemom
još uvek ima navigacija sa sad već starim wince 6.0 ali će i one za godinu dve biti istisnute.
razlog što još postoje navigacije sa wince 6.0 je što su hardverski jeftinije za 5-6000 dinara imaš pristojnu navigaciju navigaciju na koju možeš da metneš garmin, iGO, oziexplorer, navigon itd muzika , video player, office takoreći pocket pc.

Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
25
Uzeo sam originalnu karticu, formatirao, prebacio Primo 2.4 i radi odlicno! E sad, opet se zamrzne slika kad se otkaci sa punjaca, znaci da je problem negde u windowsu, ne u Igo-u. Sa druge kartice nema sanse da se pokrene.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
za iGO Primo 2.0 2.4 minimalni procesor 400mhz i 128mb ram da bi radio kako treba

Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
25
Iskreno, nisam jos probao u autu, ali normalno ide kroz menije, bez seckanja i zastajkivanja.

Učlanjen(a)
27.03.2014
Poruka
9
ljudi pomagajte. imam navigaciju blueberry 2go447 i instalirao sam na njoj igo primo 2.0, uradio sva ona podesavanja u sys.txt, ali nikako nece da uhvati gps signal. program radi korektno ali sta vredi bez signala. sta jos da joj radim?

Natrag