iGO Primo 2.4 Windows Mobile CE

Učlanjen(a)
08.08.2013
Poruka
16
U pravu si za primo2,ja sam ranije koristio primo2 international zervdim i sve je radilo ok.U ovoj 2.4 verziji uvek nešto zafali.Ponovo sam dodavao i brisao fajlove i na kraju utvrdio da je problem do data.zip fajla.Šta je konkretno neznam jer sam zamenio ceo folder i itinerer prikazuje deonice normalno.Vratiću se na primo2 jer je ona puno stabilnija.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
U pravu si za primo2,ja sam ranije koristio primo2 international zervdim i sve je radilo ok.U ovoj 2.4 verziji uvek nešto zafali.Ponovo sam dodavao i brisao fajlove i na kraju utvrdio da je problem do data.zip fajla.Šta je konkretno neznam jer sam zamenio ceo folder i itinerer prikazuje deonice normalno.Vratiću se na primo2 jer je ona puno stabilnija.

uputstvo
Take original gopal menu.exe in root of My Flash Disk on device, rename to mnavdce.EXE.
Go to My Flash Disk/Navigation, rename mnavdce.EXE to mnavdceorig.EXE
Move newly renamed mnavdce.EXE from root of My Flash Disk to navigation folder.

Get Fatboyfuns Universal Shell:

In MobileNavigator folder, rename MobileNavigator.exe to Menu.exe.
Rename MobileNavigator.mscr to Menu.mscr.
Copy new Menu.exe, Menu.mscr, and Mortscript.exe to the root of My Flash Disk on device.
Copy entire Universal Shell folder to root of My Flash Disk.

Get Primo, Primo2, iGo, or any navigation software that runs on WinCE. Copy it's folder to the root of My Flash Disk.

Important:
To get FM Settings, etc to load at boot, go to My Flash Disk/Navigation and rename (already renamed from menu.exe and moved from root to ../navigation folder) mnavdce.exe to mnavdce.NOexe.
In same folder (/navigation) rename audiomanager.exe to mnavdce.exe.
Rename mnavdce.NOexe to audiomanager.exe.
Reboot.

Setup shortcut (Button 1) to new Navigation software in Universal Shell.
To run original GoPal software, setup a shortcut (Button 2) to run My Flash Disk\Navigation\mnavdceorig.exe
To run GoPal Settings (FM Receiver, Power Settings, etc), setup a shortcut (Button 3) to run My Flash Disk\navigation\multimedia\GoPalSettings\GoPalSett ings_np.exe
-----------------
Reasons for all the renaming, etc:
Gopal is hardwired to run menu.exe (from root of My Flash Disk) and audiomanager.exe from ../navigation folder.
Now both (original) menu.exe (now moved and renamed to audiomanager.exe) which loads the FM Transmitter Modules and settings) and the new GPS Menu (in root of My Flash Disk) automatically start.
In Task Manager, they will show under their new aliases.

It is necessary for the original GoPal menu.exe (now called audiomanager.exe) to run at startup (which in turn triggers other modules and settings to start) in order for the FM Transmitter and TMC to both run at the same time--they both share Com1.

Universal Shell RV1.8

Kod:
http://www.upl.me/8bQeB0

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
864
E, ja sam se vratio na 2.0.

Manje se koči, a sa Dimka Skin je ista kao i 2.4. Makar za stvari koje ja koristim.

Za navigacije sa 500MHz procesorom i 128MB RAM, i nije verzija veća od dvojke.

Učlanjen(a)
14.01.2013
Poruka
7
primo 2.4 je previse zahtevan za moj Gopal medion e4460,sve radi ali sporo..
vratio sam igo8 NAVON verziju od VLADCEPESHa I NASAO MI SATELITE!!! ..UZ NJEGOVU POMOC NARAVNO i sad sve radi! HVALA!

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
iGO Primo 1.1 ili 1.2 bi mogao da radi korekno za slabije uređaje tj 400mhz procesor i 64mb ram bez building 3D opcije i dem

Učlanjen(a)
27.04.2014
Poruka
1
Dobar dan drugari, treba mi pomoc za Bluberry 2go447, njegova fabricka mapa i program je dosta losa hteo bi da ubacim igo primo, kako da skinem sa neta. Hvala

Natrag