Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

iGO NextGen winCE6

  • Začetnik teme vladcepesh
  • Datum pokretanja
J

jocar96

#23
Nisam zadrzao taj folder, ali sam dosta stvari dodao iz prethodnoh. Cak sam i dodao neke foldere koji nisu bili na novom a jesu na primo, tipa radars. Al sam zaj..o stvari -_-
 
WOB

WOB

Član
#24
Pa to ne znamo, jer nemamo pojma koje mape i poi imaš!
Da su iste kao "stare", nisu... Razlikuju se.
Da li su aktuelne? Ko zna.

Global_cfg je verovatno iz instalacije, tako da je verovatno zastareo ... Skini nov, pa probaj... Kao i mape
 
Bocky72

Bocky72

VIP
#25
Ne mešaj stari sadržaj i novi. Nikako. Osim toga, svež global cfg je neophodan, a iGO8 ga ne koristi, znači i nisi mogao da ga prebaciš.
I još jedna bitna stavka - u stvari najvažnija. iGO8/Primo popularna izdanja su u potpunosti krekovane verzije. To znači da sa odgovarajućim licencama, svega par njih, oni mogu da "vide" apsolutno sav sadržaj, nevezano za provajdera, verziju ili period izdanja.
Za WinCE NG moraš da obezbediš adekvatne licence. Tačka. Sada ih je gotovo nemoguće naći, i biće ih još manje u budućnosti, osim ako dotični ne doživi neku veliku reinkarnaciju.
To je jedan od razloga što ogromna većina korisnika WinCE uređaja i dalje uživa u blagodetima stariih dobrih Primo-a 2.0/2.4
Jedina prednost NG-a je što prepoznaje fjw fajlove, Primo ne. Ali možeš da živiš i bez toga, naročito ako koristiš TT mape.
 

Top