iGO NextGen SKOCKANE VERZIJE

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.905
Nema potrebe da citiraš post koji prethodi tvom

Fabrički ROM ili LineageOS? Kod potonjeg su često prijavljivali da ne funkcioniše GPS u saradnji sa starijim softverom
Koliko vidim, nisi kliknuo na "SAMO GPS" dugme. Tamo gde pokazuje prijem signala (ekran "GPS informacije"). To je ono što ti je napomenuo kolega autor ovih paketa.

Svejedno, Isključi Wi-Fi i pre pokretanja iGO-a u podešavanjima uređaja isključi "visoku preciznost", asisted GPS ili kako god da se zove u sistemu. Tj ostaviš "physical receiver only"

Poslednja izmena:
UREDNIK
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
1.004
Moguće da si negirao pristup poziciji prilikom prvog pokretanja aplikacije. Idi u info aplikacije i proveri dozvole.

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.296
Ne vidim da si igde postavio video šta si ti radio.
Praviš greške u pisanju koje upućuju na to da si stranac koj koristi loš prevodilac. Ako nije tako onda nemaš veze sa našim jezikom

Ova izdanja su instaliana jedno zilion puta na hiljade uređaja, bukvalno. Ako imaš problem, ili je do tvog telefona ili do tebe, treće nema
Sam softver ne može biti odgovoran za prijem GPS signala. To radi harvder uređaja, sistem i njegovi drajveri i korisnik podešavanjem
Ne prevodi on nego pise kako zna. Na prvom njegovom postu sam zakljucio da je iz Makedonije. Nije stranac, nasi smo, cesto putujem u Makedoniju :). Činjenica je da niti jedna druga navigacija ne brlja ovoliko sa gps signalom. Evo, kod mene isto, kad sam u stanu non stop trazi gps signal a cim izadjem na balkon pronadje ga. 2 minuta trazi, nekada 4 ali cim sam vani nema problema nikakvih.

WhatsApp Slika 2025-12-06 u 23.32.43_105c9114.jpgWhatsApp Slika 2025-12-06 u 23.32.43_3f3e8ecf.jpg

PS: Znam sta sada slijedi :)

Poslednja izmena:
Natrag