Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
https://www.rarlab.com/rar/wrar550.exe
Ovo je jedan od mogucih problemaNisam uspeo da instaliram po uputstvu iz prvog posta, sve sam kopirao na karticu po uputstvu, instalirao, restartovao i kad pokrenem kaze mi "Missing or incoplite folder: /sdcard/IGO_pal"
gde grešim?
Posle sam probao i varijantu stara verzija i ista stvar.
Ovo je jedan od mogucih problema
Sent from my SM-N9200 using Tapatalk
Nisam uspeo da instaliram po uputstvu iz prvog posta, sve sam kopirao na karticu po uputstvu, instalirao, restartovao i kad pokrenem kaze mi "Missing or incoplite folder: /sdcard/IGO_pal"
gde grešim?
Posle sam probao i varijantu stara verzija i ista stvar.
Nisi uspeo jer nisi ispoštovao uputstvo iako kažeš da jesi. To je najčešći razlog i zbog toga ne treba da se uznemiravas. Ono što treba da uradiš jeste da sve ponovis bas onako kako je napisano.
Kako znam da je greška u tebi? Tako što se na tvom SS vidi naziv radnog foldera koji ne odgovara nazivu radnog foldera koji je upisan u sys.txt ...sys.txt traži "iGO_Pal" folder ali ga ne nalazi (jer se tvoj folder zove iGO_NextGen) pa onda sasvim očekivano i izbaci bas tu grešku o nedostajucem instalacionom folderu.
Sent from my SM-T310 using Tapatalk