iGO NextGen SKOCKANE VERZIJE

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
94
Probao sam skockanu verziju koju je @pera.simic okacio na motoroli edge 40 neo koja ima android 14 i radi super.....kada se instalira samo ne treba pokretati aplikaciju vec otici u podesavanja telefona/apliakcije/igo i ukljuciti sve dozvole....zatim start i nema brige!!!!

Član
Učlanjen(a)
29.10.2011
Poruka
364
Ako ne zelim da mi se prikazuju zgrade da li je dovoljno samo da se obrise folder "Building" ili treba jos nesto da se podesava?

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
94
Evo posle par dana koriscenja na motoroli edge 40 neo igo radi dobro ali primecujem da glas radi samo kada je ukljucen internet…jel treba nesto da instaliram dodatno ili…? …isto se ponasa na basar, gift, word za android 14.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.847
Znači da nisi instalirao dobar glas Vuče ti guglov TTS (pretpostavljam) ili ko zna koji: Ili nisi dobro podesio adekvatan (sistemska podešavanja)
Alfanum (klon), prelistaj temu i pažlivo proprati uputstvo.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
94
Ubacio sam skockanu verziju, odradio instalaciju i nisam pokretao aplikaciju vec prvo u podesavanjima telefona odobrio sve…onda pokrenuo i proradilo je super….glas vuce srpski (cini mi se Danica) ali cim se iskljuci net on samo pokazuje rutu i pred raskrsnicu ne govori ono “skrenite desno”….

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.847
Ok za iGO, međutim TTS moraš zasebno da podešavaš. Posebno se instalira sam Alfanum
Počitati celo uputstvo. Ako te (ili nekog drugog) baš mrzi da čitaš sve, onda samo deo za TTS. Ili barem opšte smernice u odgovarajućo temi

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
94
samo mi reci upustvo na pocetku ove teme ili.....? ....ako mozes oznaci mi koji post jer bas hocu da vidim gde sam pogresio...hvala puno!!!

Natrag