iGO NextGen SKOCKANE VERZIJE

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.291
Nove SKOCKANE Luna i NextGen verzije 28.12.2024.
Svasta nesto novo, skin, mape, sitne izmene podesavanja, itd...

NextGen

Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Luna
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
Detaljne informacije, pitanja i odgovore potrazite u originalnim temama, ovo su samo linkovi...

Učlanjen(a)
19.11.2018
Poruka
6
Instalirao sam sam NextGen verziju od 28.12.2024. na Redni 12c i na prvom startovanju sve je uredno funkcionisalo.
Međutim danas pokušao da napravim neku novu rutu i jednostavno nema mapa na ekranu, niti mi program daje mogućnosti da odaberemo proizvođača?
Jednostavno kao da nisu instalirane.
A u fajl menadžeru ih uredno ima u Content.

Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
142
Ako neko ima problema na androidu 14, kao sto sam i sam imao, rjesenje je da poslije instalacije aplikacije iGO.... ne otvara je, ne pokrece, nego prvo u podesavanja telefona,pa aplikacije i tamo odobri dozvole za lokaciju i skladiste(pohranu, kako kod koga pise) tek onda da pokrene iGO i trebalo bi da onda radi ok, bar je tako u mom slucaju bilo. Ne znam da li je neko vec ovo pisao ali svakako da podijelim svoje iskustvo, mozda nekome bude od pomoci.
Naravno da se isprate i ispostuju sva uputstva koja dodju u paketu.
;)

Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
142
Ne samo da je pisao vec je i snimio detaljno video uputstvo za sve moguce verzije kako instalirati aktivirati podesiti, ali je to sve izgleda uzalud....

Test-Instalacija-Aktivacija:
[Hidden content]
Meni je stari tel samo rekao zbogom, pa sam sa PC prekopirao staru neku iGO koja nije htjela raditi, onda sam skinuo tvoju skockanu verziju, na cemu ti veliko hvala, pokrenuo ali greska i onda skontam da vjerovatno te dozvole koce stvar, bez da sam istrazivao i citao forum i zaista je tako i bilo. Hvala ti na radu i trudu i sto podijelis to sa drugima.
Da napomenem jos i da mi se juce tel azurirao na android 15 i sve radi bez greske i dalje.

Poslednja izmena:
Natrag