- Učlanjen(a)
- 05.12.2015
- Poruka
- 1.291
Obnovljeni istekli linkovi...Da li moze samo link na TVOJIM skockanim verzijama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Obnovljeni istekli linkovi...Da li moze samo link na TVOJIM skockanim verzijama?
Da li ove verzije rade na Androidu 14?Nove SKOCKANE Luna i NextGen verzije 28.12.2024.
Svasta nesto novo, skin, mape, sitne izmene podesavanja, itd...
NextGen
[Hidden content]
Luna
[Hidden content]
Detaljne informacije, pitanja i odgovore potrazite u originalnim temama, ovo su samo linkovi...
Ne samo da je pisao vec je i snimio detaljno video uputstvo za sve moguce verzije kako instalirati aktivirati podesiti, ali je to sve izgleda uzalud....Ne znam da li je neko vec ovo pisao ali
Meni je stari tel samo rekao zbogom, pa sam sa PC prekopirao staru neku iGO koja nije htjela raditi, onda sam skinuo tvoju skockanu verziju, na cemu ti veliko hvala, pokrenuo ali greska i onda skontam da vjerovatno te dozvole koce stvar, bez da sam istrazivao i citao forum i zaista je tako i bilo. Hvala ti na radu i trudu i sto podijelis to sa drugima.Ne samo da je pisao vec je i snimio detaljno video uputstvo za sve moguce verzije kako instalirati aktivirati podesiti, ali je to sve izgleda uzalud....
Test-Instalacija-Aktivacija:
[Hidden content]