Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
MojaJedino mi Luna 9.35.2.153810 sa Alfinim logom radi
Da tvoja sa drugog foruma.Moja
Radiće ti i ostale varijante čim središ sistemske dozvole.
Samo da pitam kako mogu dati dozvole u opcijama aplikacije ako ne mogu otvorit aplikaciju?Naravno da dozvole dajem u sistemskim opcijama za tu aplikaciju.Iste te dozvole se moraju dopustit i za Lunu nego nisi mi odgovorio kako Luna radi ,a ostale ne.Ta Luna je postavljena i ovde.
Ne u opcijama aplikacije, u opcijama sistema
Pogledaj malo pažljivije filmić kolege @pera.simic, post #724, koji se odnosi na generalni postupak instalacije
Obrati pažnju i na primedbe u tom postu koje se odnose na moguće propuste
A šta misliš da radim nego to?I luna radi na taj način, ostalo ne.Kad instaliraš ne pokreći nego odi u sustav pa aplikacije,i nađi navigaciju koju si instalirao po tom nazivu i onda tu u dopuštenjima sve jedno po jedno dozvoli i mora raditi kod mene radilo sve na androidu 13 a sad radi i na 14 androidu
Zanimljivo,tvoje skockane verzije rade skoro sve ,a original neće pa neće.Samo pretrpo si ih laga mi menu .S tim da sam stavio tvoj nextgen folder.Ipak ti preuzmi neku od skockanih verzija ali ove nove koje su prilagođene za nove Android OS...