iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
07.11.2016
Poruka
2
instalirao sam ovaj izrael sa prve strane i lepo radi necu da se zalim ali zastarela verzija ima li sta novije?

Učlanjen(a)
07.11.2016
Poruka
2
za skin znam i koristim pongo naj bolji skin za igo na ovu zemaljsku kuglu nego malo pre instaliram ovaj izrael sa prve strane i dobijem 9.18.27.658108 a kod drugara koji je kupio igo je 9.18.27.658108.7 pa zato mislim da je zastarela ovo .7 me buni, pa rekoh sto on da ima noviju verziju od mene.

Učlanjen(a)
16.10.2013
Poruka
123
Ajde mi molim vas pomozite...sve sam isprobao, ali skinem izrael,unzipam,prebacim sve na internu mem i nece se pokrenuti stalno global cfg missing.
Kako da instaliram na Lg G sa 6.0 androidom?
Hvala

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
Ajde mi molim vas pomozite...sve sam isprobao, ali skinem izrael,unzipam,prebacim sve na internu mem i nece se pokrenuti stalno global cfg missing.
Kako da instaliram na Lg G sa 6.0 androidom?
Hvala
Mozda da proveris putanju do interne memorije nekim file managerom pa uporedi sa onim sto stoji u sys da li postoji ta putanja ako nema dodaj...

[folders]
data_folder_name="iGO_Israel"
linked_root_list="/storage/emulated/0 /storage/MicroSD /extsd /storage/extsd0 /mnt/extsd0 /mnt/storage/extsd0 /external_sd0/mnt/sdcard/external_sd0 /mnt/external_sd0 /mnt/sdcard/external_sd /sdcard2 /sdcard /sdcard/sd /mnt/sdcard /mnt/sd /mnt /storage /mnt/extSdCard /mnt/external_sd /mnt/sdcard/external_sd /sdcard/external_sd /storage/extSdCard"
;has_secondary_root=1
;android_secondary_root_path="/storage/emulated/0/Addons"

Učlanjen(a)
16.10.2013
Poruka
123
Imam es explorer i putanja mi je storage/sdcard i to sam dodao u sys.
Opet greška.

Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
za skin znam i koristim pongo naj bolji skin za igo na ovu zemaljsku kuglu nego malo pre instaliram ovaj izrael sa prve strane i dobijem 9.18.27.658108 a kod drugara koji je kupio igo je 9.18.27.658108.7 pa zato mislim da je zastarela ovo .7 me buni, pa rekoh sto on da ima noviju verziju od mene.
Veruj mi da neces naci nikakvu razliku. Moj ti je savet da smanjis broj licenci na minimum, da iskljucis sve bespotrebne arhive iz ux foldera, pongo je super, ali meni recimo ne treba nista vezano za vremensku prognozu i TTS, i jos po nesto... Jedva se ucitavao, ali kad sam ga odradio prosto leti, ne gubi gps signal, za razliku od Primo verzije za koju sam gotovo emotivno vezan.
Pozdrav i uzivaj, pusti verzije, vazno da stabilno radi i da su mape azurirane.

Učlanjen(a)
16.10.2013
Poruka
123
E sad,koji skin skinuti i gdje ga smjestiti,kako instalirati? Vidim da ih ima u dodatcima,ali mi nije bas jasno kako dobiti skin.

Natrag