iGO NextGen Navigacija

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Ako je u pitanju nadogradnja sa npr 5.01 na 6.01 onda postoji mogucnost da se putanja iGO foldera promenila. Zvuci ludo, ali je istinito. To sam licno primetio kada sam se igrao ubacivanja nekih 6.0.1 rom-ova jer tada ni kod mene nije radio igo i kada sam usao u explorer imao sam sta da vidim. Moja sd card nije vise imala putanju kao nekad na kk i lp i vise nije bila /storage/extSdCard/ nego se promenila u /storage/0DBB-A1FC/ i onda mi je bilo sve jasno.
Posto kazes da ti je igo na sd card, a odradio si update logicno je da ti telefon nije root-ovan i da si najverovatnije delio iGO folder deo na sd card, a deo na internu. Ako gresim ispravi me i napisi malo vise detalja kako bi ti lakse pomogli.

Problem se lako resava dodavanjem folder lokacije u sys.txt fajl, mada nije samo to dovoljno. Nekad treba uci u podesavanja tel pa aplikacije pa aplikacioni menadzer i pronaci igo apk i onda kliknuti na igo i kliknuti na opciju obrisati podatke i obrisati kes i tek onda bi igo proradip. Ja sam cak morao da se igram i sa save folderom pa sam na kraju ipak uspeo da vratim stari.
Najlaksenti je po meni da se ne zezas sa svim ovim nego da lepo obrises igo apk i igo folder panda restartujes tel i da onda sve iz pocetka ubacis i nece biti greske ili ako te ne mrzi uradi kao sto sam ja uradio jer je kod mene to upalilo uz manje mucenje. Doduse nisam bio zadovoljan tim 6.0.1 rom-om koji sam instalirao pa sam se vratio na 5.0.1 Phonesis rom koji kod mene na note 3 radi savrseno

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Učlanjen(a)
23.08.2012
Poruka
15
Postovanje
Instalirao sam i Israel i Basarsoft i na obe verzije imam problem samo sa jednom stvari: uzasno sporo startovanje aplikacije. Startuje se skoro 60s. Probao sam i da obrisem dem fajl i nema poboljsanja. Instalirao sam i ovaj Pongo skin i nista se nije promenilo. Aplikacija kada se startuje odlicno radi ali me nervira zasto mu treba toliko vremena da se ucita.
Ima li kakvog resenja jer sam vratio iGO myway koliko me nervira sporo ucitavanje :)

Probaj da obrišeš nepotrebne licence fajlove.

Učlanjen(a)
28.01.2016
Poruka
11
Skinuo sam i instalirao ovu jedinu dostupnu verziju izraela sa prve strane. Hteo sam da podesim velicinu strelice i jos neke sitnice ali kad otvorim sys ono sve u jednom redu mnogo konfuzno i nepregledno.
Ima li ko normalan sys za ovu verziju da je u normalnim redovima.

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    82,7 KB · Pregleda: 31
Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
Skinuo sam i instalirao ovu jedinu dostupnu verziju izraela sa prve strane. Hteo sam da podesim velicinu strelice i jos neke sitnice ali kad otvorim sys ono sve u jednom redu mnogo konfuzno i nepregledno.
Ima li ko normalan sys za ovu verziju da je u normalnim redovima.
iGO_Israel original sys.txt sa prve strane nista nije menjano, samo uredjen po stavkama.
HTML:
https://drive.google.com/file/d/0B4PeLnAOzkmVQ25Pd0hUY2c4dXc/view?usp=sharing

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
notepad++ čak i konfuzno postavlja po stavkama.
inače ako hoćete da se to poređano ne zbrka postavite read only na desni klik , tako će tekst uvek biti neizmenjen

Član
Učlanjen(a)
11.02.2013
Poruka
65
Koristim nextgen israel verziju, radi super, imam here i tomtom mape ubacene. Danas sam ubacio contrast mapu 2014.12, ali je aplikacija ne vidi, znaci kada odem na "select map provider", imam samo tomtom i here. Da li treba jos neka licenca ili je nesto drugo problem?

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Nemoj pogrešno da me shvatiš, ali zar iz imena ux dodatka nije jasno koje mape može "da menja"?!?
Postoji MapChanger, koji bi ti omogućio da menjaš mape 3 ili čak i 4 provajdera, ali ne kao običan ux dodatak. Radi se praktično o posebnoj, dodatnoj, aplikaciji.
Zato ti je moj predlog da zaboraviš Contrast.

Član
Učlanjen(a)
11.02.2013
Poruka
65
Ukapirao sam kad si napisao kako se zove map changer, nisam ni razmišljao o tome, igo koristim tek mesec dana. Nije ni bitno toliko, hteo sam čisto da vidim kakve su mape...

Natrag