iGO NextGen Navigacija

Član
Učlanjen(a)
07.03.2012
Poruka
85
S obzirom da mi tiho radi zvuk navigacije pri upaljenom radiju(probao sve izmene u sys.txt navigation_audio_stream=..., na multimediji pojačao navigaciju na najače), da li postoji mogućnost uvećanja ikonice za speedcam.

WOB

Član
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poruka
859
Za iGO_BasarSoft_v9.18.27.627562_gx definitivno nisu potrebne licence.

Učlanjen(a)
06.10.2013
Poruka
86
Aplikacija
iGO_Avic_9.18.28.624772_sys_not_changed-ALL
Urađena podrška za veće rezolucije za ikonicu aplikacije
Urađena podrška za xxhdpi i xxxhdpi

Ikonica neće biti više mutna na 1440x2560 piksela

Kod:
http://www79.zippyshare.com/v/xjrxYUeX/file.html

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.283
Drugari posto je tema iGO Primo zakljucana jedino ovde mogu da postavim pitanje:
Da napomenem da se problem javlja samo sa samsung galaxy s7 a da istog problema nema na s2, s3, s4 i s5.
Problem je u vertikalnim linijama (bele, sive ili zute) koje se javljaju u 2d i 3d modu.
1.png 2.png
Prelistao sam celu temu iGO Primo i pronasao sledece resenje:
[2d]
use_flat3d=1
Posle ove izmena vise nema pomenutih linija i to je ok, ali isto tako nema ni poi bilo koje vrste u 2d modu ili prilikom prikazivanja pojedinacnih ili svih sacuvanih poi na karti samo se vidi karta ili onaj crveni kruzic oko poi.
U 3d modu su poi tu.
3.png 4.png 5.png
Predpostavio sam da je u pitanju rezoluciji posto ovaj problem imam samo na s7 a na drugim telefonima ne.
Probao sam i da manuelno menjam rezolucije ali nista ne pomaze.
Da li neko mozda ima bilo kakvu ideju?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@vladcepesh koristim obe verzije i Primo i NextGen. s7 perfektno radi sa NextGen podize se bukvalno u sekundi uvek ima gomilu satelita tako da mi nikad ne preracunava zbog pogresne trake stvarno dobro radi ali Primo je stara navika...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
Drugari posto je tema iGO Primo zakljucana jedino ovde mogu da postavim pitanje:
Da napomenem da se problem javlja samo sa samsung galaxy s7 a da istog problema nema na s2, s3, s4 i s5.
Problem je u vertikalnim linijama (bele, sive ili zute) koje se javljaju u 2d i 3d modu.
Pogledajte prilog 91397 Pogledajte prilog 91398
Prelistao sam celu temu iGO Primo i pronasao sledece resenje:
[2d]
use_flat3d=1
Posle ove izmena vise nema pomenutih linija i to je ok, ali isto tako nema ni poi bilo koje vrste u 2d modu ili prilikom prikazivanja pojedinacnih ili svih sacuvanih poi na karti samo se vidi karta ili onaj crveni kruzic oko poi.
U 3d modu su poi tu.
Pogledajte prilog 91399 Pogledajte prilog 91400 Pogledajte prilog 91401
Predpostavio sam da je u pitanju rezoluciji posto ovaj problem imam samo na s7 a na drugim telefonima ne.
Probao sam i da manuelno menjam rezolucije ali nista ne pomaze.
Da li neko mozda ima bilo kakvu ideju?
rešenje je pređi na NEXTGEN.

Za iGO_BasarSoft_v9.18.27.627562_gx definitivno nisu potrebne licence.
pronašao sam neaktivan sadržaj za profil inteligentne rute histspeed, kad sam dodao one licence iz avic postalo je aktivno, ne znam koja tačno licenca pokriva to.

Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
25
Instalirao sam igo nextgen, onu varijantu koja moze da se pokrene sa externe sd kartice na android marshmallow i sve radi super. Tek sad sam saznao da Contrast ima nove mape Serbia_83_Contrast_2014.12_150218 i sav srecan sam hteo da ih isprobam, ali nextgen ne radi bez licenci a iste za ovu mapu nisam mogao da nadjem. Da li ih ima negde, ili cu morati da instaliram neku drugu verziju igo-a, recimo Basar, koja ne trazi licence? Mada bih voleo da zadrzim nextgen, svidja mi se kako izgleda i kompletno moze da bude na externoj kartici, za razliku od ostalih koje sam probao.

Član
Učlanjen(a)
08.10.2012
Poruka
103
Instalirao sam avicsnyc i u folderu content/voice je srpski TTS ali u postavkama ne da podestiti (sive sve opcije vezano za TTS). Kako promjeniti skin nakon što isntaliram skon changer?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
jesi li instalirao vocalizerEX.apk i kopirao folder vocalizerEX na interni ili externu karticu? podesio u telefonu, jezik i unos, govor, vocalizerEX podešavanja. skin menjaš preko tog programa skin changer ili kad uđeš u igo

Natrag