Android basarsoft_nextgen_v9.18.27.627562
(folder iGO_Basar + apk)
Pretpostavljam da je drugar
@gtomas007 ipak pokušao instalirati
iGO_Basar iz posta
#1. Ja sam probao sa istim instalacionim materijalom i ne ide. Dok sam imao iGO Primo instaliran u folderu iGO, nije moglo. Kao i kod njega, dobija se poruka "app nije instalirana". Deinstalirao sam sve iGO verzije koje su bile na telefonu. Sada je instalacija odrađena. Nažalost, nisam video kako izgleda. Dobio sam poruku
Error Out of memory. Ovo je već poseban problem i njega ne bih razmatrao. Međutim, neću ni pokušavati na drugom telefonu...
Suština je da ova iGO_Basar verzija ne može raditi zajedno sa iGO Primo.
Sa slika u prilogu se može videti da se i ova verzija "upisuje" kao iGO aplikacija. Nije iGO_Basar. Na jednoj slici se vidi da se radi o pokušaju instalacije
v9.18.27.627562 a da je aplikacija upisana kao
iGO.
Ne mogu da verujem da do sada niko nije ovo primetio. A svima sve radi. Po našem dobrom običaju, "Kao sat", "Savršeno". To nije prvi put da se nešto postavi, a da se to nije ni isprobalo. Da li je neko uspeo da instalira iGO_Basar na telefonu gde je instalairan i iGO Primo. Mislim da je to nemoguće...bar sa ovim apk fajlom. Ovako se članovi obmanjuju da mogu obe iGO navigacije biti instalirane. Sa apk fajlom iz posta #1 ne mogu !
Inače, telefon je Lenovo S60, KitKat 4.4.1. Probao sam da instaliram i na internoj memporiji i na eksternoj, SD kartici. Takođe, probao sam i na Samsungu S3, KitKat, 4.4.0. I tamo se nije moglo instalirati jer je bila prisutna iGO Primo verzija...