- Učlanjen(a)
- 15.08.2014
- Poruka
- 946
Weather in AvicSync PioneerPostoji apk - Weather service - koji kada "skine' vrijeme ga integrise u navigaciju.
Uz to idu - weather_ng_pongo.zip i scheme_sky.zip - i nove seme.
Sve ovo koristim uz skin - Pongo.
Potvrđujem da kod mene ova opcija radi "promenljivo". Otprilike kakvo je i vreme ovih dana.
Sve je podešeno kao što je i urednik [B]@nenadsenn[/B] naveo. Jedina razlika je što sam ja ovu funkciju vezao za navigaciju AvicSync Pioneer.
Razlog što sam naglasio da radi "promenljivo" je taj što najčešći ekran koji dobijam je onaj prikazan na prvoj maloj slici. Obično se pokretanje aplikacije, sa uključenim GPS i 3G završava porukom
Unfortunately, AVICSYNC has stopped.
Na drugoj slici je situacija snimljena jutros, u 08:04, negde na Vračaru. Temperatura je bila -4. Sada sam ponovo testirao i na trećoj slici je promenjena temperatura, +3. Ali je zbog sobnih uslova ponovo "lokacija" Vračar. Tek na terasi je lociran GPS, sada je lokacija Rakovica a temperatura naravno ista, +3. Uredniče [B]@vladcepesh[/B], kod mene se podatak o temperaturi u vožnji prikazuje iznad brojke koja označava brzinu, kao što se i očekuje. Ne znam da li će ovaj komentar biti od pomoći.
U prilogu su slike sadržaja save/profiles/01/userlists, doduše sa praznim weather.txt fajlom (slika Profiles). Druga slika je prikaza sadržaja ux foldera.
Ne mogu se izjašnjavati po pitanju konstatacije drugara @popspira. Mislio sam da servis radi korektno, poredio sam sada sa RTV Studio B. Međutim, temepratura sa druge slike, -4, je diskutabilna jer me put vodi pored RHMZ, gde je pisalo da je 0.2
stepena C...Prema tome, nisam 100% siguran...
Dakle, moje mišljenje. Još jedna zanimljiva funkcija. Ali nepouzdana, jer mogu pokrenuti navigaciju jednom u 10 pokušaja. To je traumatično. S druge strane, čudi me i ona razlika o prikazanoj temperaturi u 08:04. Da li se možemo pouzdati u ovaj podatak koji dobijama. Na kraju, prikaz na ekranu je previše sitan, praktično neupotrebljiv. Možda se može promeniti podešavanje...
Prilozi
Poslednja izmena od urednika: