- Učlanjen(a)
- 09.10.2011
- Poruka
- 274
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sjajno upakovano!Evo, Igo_Pioneer verzije, koja je nastala uz nesebicnu pomoc ostalih clanova ovog foruma i koja je prilagodjena mojim zahtevima i potrebama, o cemu sam pisao u prethodnim postovima. Zbog ogranicenog prostora ubacena je samo base mapa, ostale mape morate dodati, ukljucujuci i poi, building, dem i raster. Kompletna verzija sa licencama, prekrsajnim kamerama (Bgd i N.Sad, Nis), ux folderom (bez suvisnih opcija) i audio obavestenjima za kamere. Ko zeli jos dodataka, ima folder ux_dodatak (dodati fajlove u ux folder), kome ne trebaju, obrisati ga. U podesavajima>upozorenja>tacke upozorenja>Speedcam Voice - izabrati Russian (za audio obavestenja) i to je to, uzivajte! Instalira se na memoriju telefona.
Jos jednom zahvalnost clanovima nenadsenn, marxista, navigas, WOB, MMarkoo, i ostalima, koji su ucestvovali u kreiranju ove sjajne navigacije.
http://www85.zippyshare.com/v/bFPJ8xj4/file.html
EDIT:
Ova verzija je napravljena za clanove koji imaju odredjenih nedoumica, ili imaju problema u funkcionisanju iste. Naravno, ja je takodje koristim i pre nego sto sam je okacio (kao pomoc jednom clanu sa drugog foruma), prethodno sam je testirao sa Here i TomTom mapama, proverio licence, kao i kamere koje su mi bile dostupne u Beogradu.
Evo, Igo_Pioneer verzije, koja je nastala uz nesebicnu pomoc ostalih clanova ovog foruma i koja je prilagodjena mojim zahtevima i potrebama, o cemu sam pisao u prethodnim postovima. Zbog ogranicenog prostora ubacena je samo base mapa, ostale mape morate dodati, ukljucujuci i poi, building, dem i raster. Kompletna verzija sa licencama, prekrsajnim kamerama (Bgd i N.Sad, Nis), ux folderom (bez suvisnih opcija) i audio obavestenjima za kamere. Ko zeli jos dodataka, ima folder ux_dodatak (dodati fajlove u ux folder), kome ne trebaju, obrisati ga. U podesavajima>upozorenja>tacke upozorenja>Speedcam Voice - izabrati Russian (za audio obavestenja) i to je to, uzivajte! Instalira se na memoriju telefona.
Jos jednom zahvalnost clanovima nenadsenn, marxista, navigas, WOB, MMarkoo, i ostalima, koji su ucestvovali u kreiranju ove sjajne navigacije.
http://www85.zippyshare.com/v/bFPJ8xj4/file.html
EDIT:
Ova verzija je napravljena za clanove koji imaju odredjenih nedoumica, ili imaju problema u funkcionisanju iste. Naravno, ja je takodje koristim i pre nego sto sam je okacio (kao pomoc jednom clanu sa drugog foruma), prethodno sam je testirao sa Here i TomTom mapama, proverio licence, kao i kamere koje su mi bile dostupne u Beogradu.
Ne, u folderu "audio" treba biti drugi folder - speedcam_ru ili speedcam_en...npr. kod mene je _en i engleski sam izabrao kao jezik za speedcam.jel ovaj patch zamenjuje one opcije
da se namešta da bude ruski speedcam_ru?
nego samo audio/
2. Velicina strelice moze da se podesava, sto si i uradio, a interesantno je i vertikalno podesavanje strelice, pa i to mozes da probas (u pongo skinu promena posle restarta aplikacije)