Probaj .., da izbrišeš device.nng iz license folderaMissing or incomplete folder:
/data/data
com.nng.igo.primonextgen/sys.txt:
open failed: EACCES (Premission denied)
Imali neko resenje za ovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Probaj .., da izbrišeš device.nng iz license folderaMissing or incomplete folder:
/data/data
com.nng.igo.primonextgen/sys.txt:
open failed: EACCES (Premission denied)
Imali neko resenje za ovo.
Ovo je odoican dodatak. Da li postoji ovakav dodatak za iGO Primo ili samo za NextGen?
Cini mi se da je vec bilo govora o tome u ovoj temi. Svako moze da kreira ux folder prema svojim potrebama. Generalno, ima dosta dodataka koji nisu neophodni, pa samim tim mogu i da se izbrisu. U konkretnom slucaju, kod mene, NextGen ima brz odziv na komande, a ux folder sadrzi uglavnom neophodne fajlove sa par dodataka. Pozz.Probao sam iGO NextGen, naravno sa dodacima i nisam zadovoljan brzinom prilikom podesavanja. Poprilicno se ceka posle dodira da bi se otvorila neka opcija. Sa iGO Primo nisam imao taj problem iako je i on maksimalno nabidzen svim i svacim i naravno skinom. U pitanju je note 2
address_search_classic.zip
android_settings.zip
appsandtools.zip
connected_settings.zip
device.zip
driveralerts.zip
enhanced_junctionview.zip
favorites_search.zip
green.zip
guidance_extras.zip
help.zip
hwydrive.zip
iqs.zip
junctionview_iCarNav.zip
local_search.zip
mapcustom.zip
naviextras.zip
navtools.zip
notifications.zip
poi_search.zip
smartnavi.zip
speedcam.zip
statman.zip
tmc.zip
tmc_online.zip
truck.zip
tts-speedcam-eng.zip
ttspro.zip
turn_restriction_iCarNav.zip
Nije to, ali ipak hvala.Probaj .., da izbrišeš device.nng iz license foldera
Evo imas ovdje -ок, то znamo samo da li rade tom, tom mape ima li licence za nextgen ?