iGO NextGen Navigacija

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Probao sam iGO NextGen, naravno sa dodacima i nisam zadovoljan brzinom prilikom podesavanja. Poprilicno se ceka posle dodira da bi se otvorila neka opcija. Sa iGO Primo nisam imao taj problem iako je i on maksimalno nabidzen svim i svacim i naravno skinom. U pitanju je note 2

Učlanjen(a)
09.10.2011
Poruka
274
Probao sam iGO NextGen, naravno sa dodacima i nisam zadovoljan brzinom prilikom podesavanja. Poprilicno se ceka posle dodira da bi se otvorila neka opcija. Sa iGO Primo nisam imao taj problem iako je i on maksimalno nabidzen svim i svacim i naravno skinom. U pitanju je note 2
Cini mi se da je vec bilo govora o tome u ovoj temi. Svako moze da kreira ux folder prema svojim potrebama. Generalno, ima dosta dodataka koji nisu neophodni, pa samim tim mogu i da se izbrisu. U konkretnom slucaju, kod mene, NextGen ima brz odziv na komande, a ux folder sadrzi uglavnom neophodne fajlove sa par dodataka. Pozz.

Učlanjen(a)
16.07.2015
Poruka
197
Ovo ti je UX minimum, ovo moras da imas a ostalo dodaji i testiraj...

Kod:
address_search_classic.zip
android_settings.zip
appsandtools.zip
connected_settings.zip
device.zip
driveralerts.zip
enhanced_junctionview.zip
favorites_search.zip
green.zip
guidance_extras.zip
help.zip
hwydrive.zip
iqs.zip
junctionview_iCarNav.zip
local_search.zip
mapcustom.zip
naviextras.zip
navtools.zip
notifications.zip
poi_search.zip
smartnavi.zip
speedcam.zip
statman.zip
tmc.zip
tmc_online.zip
truck.zip
tts-speedcam-eng.zip
ttspro.zip
turn_restriction_iCarNav.zip

Kod. mene radi super brzo sa ovim.ux...ljudi trpaju ux bespotrebno i tu je problem.

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Probacu da izbacim sve nepotrebno, mada ja volim kada imam puno opcija i podesavanja, verovarno samo stvar navike.

Meni je ipak iGO Primo lepsi i zadovoljan sam kako radi, ali me znatizelja i zelja za necim novim tera da probam i NextGen

Učlanjen(a)
14.09.2010
Poruka
32
Mapchanger za NextGen. Promena provajdera mapa u samoj navigaciji. Na prvom ekranu se pojavi opcija "select map provider".
Radi za TomTom i Here, ne znam za TopMap.
Iskopirati .zip u /ux folder , a mape treba da su sve u folderu /map .

Prilozi

• mapprovider.zip
    2,5 KB · Pregleda: 61
Natrag