iGO NextGen Navigacija

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.084
Ovo je radilo u iGO Primo.
Za NextGen nisam ni ja probao.
Ali promjenom dpi se mijenja i sirina ulica ali i velicina tipki-dugmica.

Učlanjen(a)
18.10.2015
Poruka
36
@nenadsenn
Moj Telefon sa datotekom koji sam preuzeo od vas.

x30xvIi.jpg

Ova druga slika je sa drugoga foruma i sa datotekom za koji sam rekao da je link mrtav. Neznam dali se radi za istu datoteku.

OUu8I9h.jpg

Ulice na drugoj slici su malo šire. Usvakom slučaju datoteka radi na NNG. Hvala.

Učlanjen(a)
16.10.2013
Poruka
123
@nenadsenn
Moj Telefon sa datotekom koji sam preuzeo od vas.

x30xvIi.jpg

Ova druga slika je sa drugoga foruma i sa datotekom za koji sam rekao da je link mrtav. Neznam dali se radi za istu datoteku.

OUu8I9h.jpg

Ulice na drugoj slici su malo šire. Usvakom slučaju datoteka radi na NNG. Hvala.
Kako si maknuo ove tri tipke(trokut,kocku,krug)?
Meni je u sys full screen 1,ali mi ih prikazuje.

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Ta "kocka" je vrlo bitna i dobro razmisli da li stvarno zelis da je uklonis. U zavisnosti od toga koje ux plugine imaš jednokratnim kratkim tapom menjaš ugao gledanja na mapu (pod uglom 3d, iz ptičje perspektive sever gore i iz pticje perspektive pravac kretanja gore), a dugim tapom menjaš udaljenost mape.
I ako si svejedno rešio da ukloniš tu "kocku" onda, u zavisnosti od korištenih ux plugina negde u podešavanjima karte verovatno imaš nešto poput: "enable 2d_3d button in cockpit"... A ako si već čvrsto rešen da tu" kocku ukloniš čak i ako nemaš tu mogućnost u meniju (a nije postavljen taj flag ni u sys.txt) onda možeš da iz foldera "ux" izbaciš plugin "GPS-2D-3D_button.zip"

EDIT: ... odnosno izbaci jedan od ta dva plugina koje imaš a zadrži onaj koji ti se više sviđa. Ako pročitaš tsmu onda ćeš videti da ne treba da kombinuješ plugine koji su namenjeni pongo skinu sa onima koji su namenjeni arimi skinu.

Poslednja izmena:
Natrag