Član
- Učlanjen(a)
- 22.06.2009
- Poruka
- 4.880
ša si napisao tačno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ša si napisao tačno
Da ali dpi ide automatski po rezoluciji. Nije baš uvek automatski pravo rešenje . Nego mora da se upiše dpi konkretno.
I bio je u pravu. Naknadno korigovanje dpi je samo vrlo jednostavan nacin da po svom nahodjenju zumiramo ili autzumiramo CEO interfejs aplikacije a da pritom kvalitet grafike ne trpi. Dakle velika prednost nextgena nad starijim verzijama softvera je u tome sto on za skoro sve graficke elemente koristi vektorsku grafiku (.svg) umesto rasterske sto cini da je izgled aplikacije uvek lep i ostar.To je baš čudno jer član @akineki reče da program sam kreira sys.txt prilagođen svim telefonima
I sa user_profiles se mogu za svaki profil izabrati posebne oznake : strelica, auto 1, auto 2...Ne znam kako je kod tebe. Kod mene se u meniju ne gubi opcija izbora vozila. Možeš videti kompletnu proceduru izbora na slikama (u prilogu).Da li moze da se resi problem sa user_profiles i izborom auta umesto strelice (model automobila). Naime, jedna opcija iskljucuje drugu. Sa profilima u meniju gubi se izbor vozila i obrnuto, brisanjem profila izbor vozila je ponovo dostupan.