UREDNIK
- Učlanjen(a)
- 07.03.2011
- Poruka
- 3.085
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dodatci za iGO_NexGen
Fajl zaspakujte i folder - ux - kopirajte umjesto postojeceg.
Dobit cete mnogo novih mogucnosti za podesavnje ali i izbor na mapi.
Apsolutno se slazem sa tobom, upravo sam to i pokusao sa nadogradjivanjem osnovne verzije i onda sam se pogubio. Neke stvari sam provalio, ali neke bas i ne. Neke opcije tipa extra settings, raster karte, tmc, compas, battery, fuel, mi i nisu bas neophodne (stvar ukusa), ali neke tipa map changer, reljefi (dem), dark skin i nenadssen-ov izgled ekrana mi odgovara.Aplikacija je zamisljena kao modularna i tesko da ces naci nesto gotovo a potpuno po tvom ukusu ...ja sam se trudio da zadovoljim neki (po mom misljenju) opsti kriterijum ali eto desilo se da nisam ubacio recimo korisnicke profile. Dakle moras malo i sam eksperimentisati ili izabrati jedan od vec ponudjenih paketa koji je najblizi tvojim ocekivanjima.
imam galaksi s4 instalirao sam igo nextgen imam problem sa gps probao sam i sa gps status pro i dalje mi sporo nalazi sateite i nikako da se poveze na neki satelit.
Druže, uz sve pohvale tvom doprinosu i angažovanju za najoptimalnije konfigurisanje modularne iGO_NextGen, jedan drugarski savet. Izgleda da ti je promakla činjenica da smo se "konsenzusom" dogovorili u vezi prekršajnih kamera. U prilogu su one koje je postavio @nenadsenn, a i one koje si ti predložio. Smatram da bi i ti, ukoliko ne prihvataš ove prve, trebalo da napraviš neku trijažu...Ovolika "šuma" kamera, samo smeta pri vožnji...Takođe, mislim da je nepravino usmeravanje obaveštavanja kamera koje su u tvom paketu.Probaj paket koji sam postavio u spojleru u postu 107. Nema laga, sadrzane su tt i hr mape i radi mapchanger ...i sve osnovne funkcije su tu. Na to mozes dodavati iz nenadsennovog ux foldera sta mislis da ti je potrebno ...a mozes i izbaciti ono sto smatras nepotrebnim ...npr. tmc ...kada izbacujes iz ux foldera najbolje je da i sys.txt pretreses pa da i iz njega obrises onaj deo teksta koji se odnosi na ux koji si izbacio.
Aplikacija je zamisljena kao modularna i tesko da ces naci nesto gotovo a potpuno po tvom ukusu ...ja sam se trudio da zadovoljim neki (po mom misljenju) opsti kriterijum ali eto desilo se da nisam ubacio recimo korisnicke profile. Dakle moras malo i sam eksperimentisati ili izabrati jedan od vec ponudjenih paketa koji je najblizi tvojim ocekivanjima.