Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I moje iskustvo je isto. Kada izaberem svoj profil "Abcd" izgube se Favoriti. Ako vratim na "Podrazumevani profil", vrate se i moji favoriti.Dodatak user_profile.zip
Kod mene sa ovim dodatkom ne rade dvije vazne opcije - Favoriti i Sacuvane rute.
Ako kreirate profil i aktivirate ga ove dvije stavke ne rade.
Bez user_profile.zip sve je OK. Kakva su iskustva ostalih korisnika?
Probao sam ovu zanimljivu i korisnu funkciju :Pronalazenje odredista na osnovu GeoTag.jpg fotografija Potrebno je da imate ili vam neko posalje GeoTag.jpg fotografiju koju kopirate npr. u -sdcard/DCIM/camera
Druže, kod mene se izgube favoriti koje sam ranije imao, pa tek onda napravio novi "Profil". Inače, kada sa novim profilom ubacim novi favorit, on ostaje upamćen...Možda je sve ovo i logično...Novi profil - novi favoriti. Stare moramo ponovo unositi. Ali, logično je da je automobil u pitanju. Novi vozač za sebe "konfiguriše" sedište, volan, retrovizor...Ali, moj telefon ne nameravam dati drugome...On služi samo meniKao sto iz gornjih slika vidis kod mene sve to radi...
Obe slike su tagovane. Staviću ih ovde da proverimo. Možda sam ranije nešto pogrešio...I pogrešno zaključio. Kada sam ove slike prebacio na računar i sa njega vratio u telefon, u drugi folder, iGO ih prepoznaje. Ako nekoga ne mrzi, neka proba i neka napiše gde su snimljene. Iako se može i sa slike prepoznati Tek sada vidim, na drugoj i piše gde je snimljena. Nema veze. Da probamo da li bi moglo i ovako, postavljanjem slike na forumu.@navigas u podesavanjima za kameru treba da ukljucis geotagovanje a onda samo tako snimljenu sliku prosledis primaocu na nacin na koji ti zelis.
A ovo sto primecujete oko korisnickih profila je sasvim logicno ponasanje aplikacije - ako si ulogovan kao Pera onda su ti dostupne Perine sacuvane rute i Perini favoriti ...a ako se ulogujes kao Baša Mrkelj ... naravno imaces Bašine ...eno kada tapnete na meni, gore levo imate i dobrodoslicu po imenu profila
Probaćemo i to. I da "zatvorimo" GeoTag temu, koju je otvorio @nenadsenn...Ukoliko @vladcepesh ne izbriše sve@navigas zaintrigiralo me to sa obrisanim geotagovima (u stvari biva obrisana cela EXIF informacija iz slike) i zakljucio sam da to radi forum za attachmente a to ce ti najbolje objasniti vlad ...ima logike i super sto je tako.
Do ovog zakljucka sam dosao tako sto sam uspesno slao geotagovane slike i mailom ali i kacio na "dodaj.rs" pa ubacivao ovde na forum a zatim downloadovao i proveravao ...i slika je tada zadrzavala i geotag i ostale EXIF info.