Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
iGO PAL 9.8.27.719974 - 15.nov.2017
Ne trebaju licence.
Prilikom instaliranja aplikacija ekstrakuje sys.txt (make.sys) a ako koristite svoj sys.txt aplikacija nece ekstarkovati sys.txt (no.make.sys).
Aplikacija moze biti instalisana u foldere - iGO ili iGO_Pal bez promjene data_folder_name="iGO_Pal" u sys.txt.
Kopirajte iGO/iGO_Pal base folder u root sdCard.
Na nekim uredajima aplikacija moze biti instalisana i u root external sdCard.
app & data.zip & ux
***Hidden content cannot be quoted.***
Pogledaj temuDa li ima neka skockana verzija ove navigacije (sa novim mapama i ostalim sto je potrebno) da je isprobam . navigacija mi dosta koristi ali se tesko snalazim kada treba sam da je spakujem. uvek nesto pobrkam. hvala unapred svima koji imaju volju da pomognu
Pogledaj temu
http://serbianforum.org/threads/igo-nextgen-skockane-verzije.749530/
Nije poslednja verzija ali radi odlično.
Aplikacija instalirana na dva uredaja, LG G3 i Huawei Y6II Compact. Na G3 posle prvg pokretanja izasao je Force Stop, dok na Huawei-u nije. Posle restarta ujredjala i na G3 se startovala normalno. Na oba uredjaja aplikacija radi veoma brzo i za par sekundi hvata satelite.iGO PAL 9.8.27.719974 - 15.nov.2017
Ne trebaju licence.
Prilikom instaliranja aplikacija ekstrakuje sys.txt (make.sys) a ako koristite svoj sys.txt aplikacija nece ekstarkovati sys.txt (no.make.sys).
Aplikacija moze biti instalisana u foldere - iGO ili iGO_Pal bez promjene data_folder_name="iGO_Pal" u sys.txt.
Kopirajte iGO/iGO_Pal base folder u root sdCard.
Na nekim uredajima aplikacija moze biti instalisana i u root external sdCard.
app & data.zip & ux
***Hidden content cannot be quoted.***
Aplikacija okačena pre pola h a ti već hoćeš skockanu verziju. Ne pretera li ga malo
P.S.
Da, ti si zeznuo stvar. Neznam koliko puta su me neki poznanici, ortaci isl cimali u fazonu - jao, vodi me gde ne treba i tako to. I uvek, ali uvek, kada sam pogledao ispadalo je da su uključivali i isključivali opcije onako kako im je to lepše zvučalo
Ne samo kod iGO-a, to se dešavalo i sa Garminom i TT-om. Kako tek "lepo" Garmin rutira kad zezneš stvar... možeš da pređeš 3796km umesto 236
NHF...
...I ne, ne mogu znati šta si tačno zeznuo , nisam vidovit a ni pokraj tvog uređaja.
Samo ću ti dati savet da pročitaš pažljivo kako se koja opcija zove i šta logički znači, kako se zove koji izbor puta (da li si isključio neki relevantni, kao što je autoput), da li si izabrao automobil ili pešaka kao prevozno sredstvo i da li si stavljao naseljena mesta kao međutačke.
Iz licnog iskustva i iskustva mnogih korisnika iGO navigacije govore da je zbog lose kategorizacije puteva u srbiji a i okruzenju jedino pametno resenje naj laksa ruta.jesam malo pozurio ,u svakom slucaju nisam mislio nista lose samo sam pitao. kako god , pogledao sam kod mene u opcijama za rutu stoji : tip puteva - sve ukljuceno osim makadam i putevi za terenska 4wd vozila , profil vozila - auto , rezim navigacije - voznja putem i nacin izracunavanja rute - najkraca ruta . mozda da pokusam sa najbrzom ili najlaksom . imas li neki savet . HVALA